ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ιονική - Κερκυραϊκές μεταφορές


επίσημη ιστοσελίδα : www.ioniki.gr
e-mail: ioniki@ioniki.gr

Η ομόρρυθμη εταιρία ΝΙΚ. ΛΙΟΥΜΠΑΣ & ΣΙΑ, με το διακριτικό τίτλο «ΙΟΝΙΚΗ» με έδρα την Κέρκυρα αριθμεί 32 έτη δραστηριοποίησης στο κλάδο των διαμεταφορών. Έχοντας βαθιά γνώση τόσο για την αγορά των διαμεταφορών όσο και για τη συνολική αγορά των μεταφορών και έχοντας βιώσει όλες τις διακυμάνσεις του κλάδου και των συνθηκών της, η εταιρία μας έχει αναπτυχθεί περαιτέρω με σύγχρονες μεθόδους αλλά και ανθρώπινο δυναμικό στα πλαίσια των πρότυπων απαιτήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και συμμορφωθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 79/2004 περί διαμεταφορών. Η συμμόρφωση αυτή καθορίζεται τόσο όσον αφορά τις προδιαγραφές υποδομής και λειτουργίας όσο και ασφάλειας σε όλα τα επίπεδα.
Οι δύο βασικοί συνδιαχειριστές της εταιρίας διαθέτοντας σχεδόν 30 έτη εμπειρία στον τομέα των χερσαίων μεταφορών, εκ των οποίων κάποια έτη στη Διεύθυνση άλλων μεταφορικών εταιριών, έχουν εμπλουτίσει την επαγγελματική τους εμπειρία και με την απόκτηση του πιστοποιητικού επαγγελματικής ικανότητας εμπορευματικών εθνικών και διεθνών μεταφορών από τη Σχολή ΣΕΚΑΜ ΟΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ για την περαιτέρω επιχειρηματική τους δραστηριότητα.
Γνωρίζοντας τον τρόπο λειτουργίας του κλάδου, συνίδρυσαν την εταιρία ΑΦΟΙ ΛΙΟΥΜΠΑ & ΣΙΑ ΟΕ, η οποία επίσης δραστηριοποιείται στο κλάδο των χερσαίων μεταφορών με σκοπό την αντιμετώπιση των απαιτήσεων της Κέρκυρας, καθώς και της ΣΠ. ΛΙΟΥΜΠΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ εταιρίας ταχυμεταφορών που διαθέτει επίσημη άδεια ταχυμεταφορών της Επιτροπής Ταχυμεταφορών του Υπουργείου Συγκοινωνιών και οργανωμένο δίκτυο διανομών με ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα. Μέσα από την ίδρυση των ανωτέρω εταιριών, οι ιδρυτές της «ΙΟΝΙΚΗ ΟΕ» δημιούργησαν το κατάλληλο δίκτυο από συγγενείς εταιρίες που συμπληρώνουν το έργο της και καλύπτουν τις ανάγκες της τόσο στη σωστή εξυπηρέτηση των κανόνων του κλάδου όσο και στη εύρυθμη λειτουργία και στήριξη της κύριας εταιρίας.
Η εταιρία μας κατέχοντας την ηγετική θέση στις διαμεταφορές ΑΘΗΝΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ,για τις ανάγκες εξυπηρέτησης της περιοχής, διαθέτει υποκαταστήματα στον Ταύρο της περιοχής της Αθήνας, στην οδό ΗΡΑΣ 4.
Η εταιρία «ΙΟΝΙΚΗ ΟΕ» τα τελευταία  χρόνια απέκτησε στην κατοχή της ιδιόκτητο χώρο / οικόπεδο 5 στρεμμάτων, στον οποίο είναι εγκατεστημένη στην Κέρκυρα. Έχει ανεγείρει πρότυπο εμπορευματικό σταθμό 800 τ.μ. με ψυκτικό θάλαμο 100 τ.μ. καλύπτοντας έτσι και το κομμάτι των ψυγειομεταφορών, στις οποίες επίσης δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία, λόγω της ευθύνης που διαχειρίζεται τα ψυχρά φορτία.
Η εταιρεία μας στεγάζεται στις σύγχρονες  εγκαταστάσεις μας :

Έδρα Κέρκυρα: 5ο Χλμ Εθνικής οδού Πελέκα
τηλ.: 2661 0 58434 - 58435
Fax.: 2661 0 52230Υποκατάστημα Αθηνών: Ήρας 4, Ταύρος
τηλ.: 210 3425918 - 210 3420860
Fax.: 210 - 3414388επίσημη ιστοσελίδα : www.ioniki.gr
e-mail: ioniki@ioniki.gr