ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Κοπή πίτας & Δείπνο στον ΚΡΟΝΟ


Μετά τον νικηφόρο αγώνα με την ΒΟΛΙΔΑ ο ΚΡΟΝΟΣ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και στη συνέχεια ακολούθησε δείπνο στους ποδοσφαιριστές μέσα σε πολύ καλό κλίμα, κλίμα ενότητας και συσπείρωσης εν όψει του κρίσιμου αγώνα για τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου την Τετάρτη με τον ΑΣΤΕΡΑ Πετριτή. Όλοι στον ΚΡΟΝΟ με πρώτους και καλύτερους τους ποδοσφαιριστές περιμένουν πως και πως αυτό τον αγώνα.


Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος Γ. Καραϊσαρλής που ευχήθηκε «καλή χρονιά με υγεία στους ποδοσφαιριστές, στους συνεργάτες του, στους φιλάθλους και σε όλο τον κόσμο». Τόνισε ότι «το 2016 όλοι μαζί συσπειρωμένοι θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει η ομάδα. Χρειάζεται σκληρή δουλειά και συνέπεια. Έτσι ώστε το 2016 να είναι για τον ΚΡΟΝΟ χρονιά επιτυχιών». Διοίκηση – Προπονητής και ποδοσφαιριστές αντάλλαξαν ευχές μέσα σε ένα οικογενειακό και πανηγυρικό κλίμα. Κλίμα αισιοδοξίας για τα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια.  
Ο πρόεδρος και το ΔΣ πέρα από τις καλές μεταγραφές προσπαθούν να δημιουργήσουν οικογενειακό κλίμα γνωρίζοντας ότι είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορεί η ομάδα να έχει επιτυχίες.