ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Illusions Hair Studio

Illusions Hair Studio
Το Κομμωτήριο της Νότιας Κέρκυρας στις Αργυράδες


Από το 2010 η Νότια Κέρκυρα έχει ένα από τα πιο δημιουργικά κομμωτήρια του νησιού στο κέντρο των Αργυράδων. Ένα ξεχωριστό σαλόνι κομμωτικής, με ιδιαίτερη αισθητική, φιλική ατμόσφαιρα, άψογη εξυπηρέτηση και άριστα ειδικευμένο προσωπικό.
Η δημιουργός του και υπεύθυνη Αμαλία Παϊζάνου φροντίζει για να έχετε άψογες υπηρεσίες παρακολουθώντας τις εξελίξεις στο χώρο της κομμωτικής και της μόδας. Εμπιστευτείτε τις προτάσεις της και αφεθείτε στα χέρια της για να αποκτήσετε μαλλιά που μαγνητίζουν με το χρώμα, τη λάμψη και την υφή τους
Με σεβασμό στην ομορφιά και στη μόδα, δίνει σε κάθε γυναίκα, σε κάθε άνδρα και παιδί  την προσοχή και τη φροντίδα που αξίζουν.
Με ιδιαίτερη φροντίδα για τα χρώματα και τα extensions, που μπορούν να αλλάξουν το look και το στυλ σας.
Χρησιμοποιεί επώνυμες βαφές και νέες τεχνολογίες, όπως η θεραπεία FIBREPLEX και HAIR BOTOX (μπότοξ μαλλιων) που μεταφέρουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία στην τρίχα, ώστε να εξασφαλίσουν την ανάπτυξη και την υγιή δομή της για ένα υγιές, στιλπνό και λαμπερό αποτέλεσμα.


Επίσης το σύστημα Split – Enter PRO που καθαρίζει την ψαλίδα με ασφάλεια, γρήγορα και χωρίς να κόβει το μήκος.
Επιπλέον κάθε είδους τρέσες και φυσικά προϊόντα περιποίησης επώνυμων εταιρειών: L'OREAL, WELLA, schwarzkopf, KYANA.Ανοιχτά από Τρίτη έως Σάββατο πρωί και απόγευμα.

τηλ: 26620 51416
Facebook: illusions HAIR Studio
Instagram: illusions_hair_studio