ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

«Καφέσας», παραδοσιακή ψαροταβέρνα

«Καφέσας» (Kafessas): Η top παραδοσιακή ψαροταβέρνα του Αγίου Γεωργίου Αργυράδων Κέρκυρας

Ο «Καφέσας» (Kafessas) είναι μια ελληνική οικογενειακή  ταβέρνα - εστιατόριο που λειτουργεί εδώ και πάνω από 35 χρόνια  με μεγάλη επιτυχία. Φιλόξενο εστιατόριο και ιδανικό μέρος για συναντήσεις με φίλους,  και γνωστούς. Ο «Καφέσας» (Kafessas) είναι μια πολύ καλή επιλογή για νόστιμο φαγητό ποτό και γλέντι.
Είναι ανοιχτό όλο το χρόνο με ζωντανή μουσική τα σαββατοκύριακα  Τα ψάρια είναι πάντα φρέσκα, αλιεύονται καθημερινά από ντόπιους ψαράδες. και ένα πιάτο κοστίζει από 10- 17 €.  Επίσης θα βρείτε πάντα μεγάλη ποικιλία από μεζέδες και νόστιμα παραδοσιακά κερκυραϊκά και ελληνικά φαγητά. Γεύσεις εκλεκτές, αναγνωρισμένες και προτεινόμενες από γνωστούς γευσιγνώστες
Είναι ένα βραβευμένο και προτεινόμενο εστιατόριο από διάφορους τουριστικούς οδηγούς και από το ALPHA GYIDE. Ο Ευτύχης Μπλέτσας δοκίμασε την ταβέρνα «Καφέσας» (Kafessas) και σας την προτείνει.
Ο Ιδιοκτήτης Άκης Μηνάς εγγυάται την ποιότητα και την ικανοποίηση κάθε πελάτη σε ένα παραδοσιακό περιβάλλον με διακόσμηση παλιάς ψαροταβέρνας. Θα βρείτε την απόλαυση που ζητάτε σε πλούσιες μερίδες δίπλα από μια γραφική παραλία με χρυσή άμμο.