ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

ΑΣΤΕΡΑΣ Μωραϊτίκων – ΜΚΕΡΑΥΝΟΣ Αγ. Νικολάου 3 – 0


Στο γήπεδο της Στρογγυλής το Σάββατο ο ΑΣΤΕΡΑΣ Μωραϊτίκων νίκησε δίκαια και άνετα τον ΚΕΡΑΥΝΟ Αγ. Νικολάου με 3 – Ο ανεβαίνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.
*
Στο Α΄ ημίχρονο, δεν έγιναν μεγάλες φάσεις, ωστόσο στο 32’, με ωραίο σουτ  έξω από την περιοχή ο Ρέβης έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Απείλησαν σε δυο φάσεις οι φιλοξενούμενοι με κεφαλιά του Καλούδη Ε. στο 20’ και με πλασέ του Λέσση στο 35’ που έφυγε άουτ.
Στο 56΄ο Αργυραδίτης Ασπιώτης Α. θεμελίωσε τη νίκη της ομάδας του Α. Πανδή.  Στο 69’ ο Μιχαηλίδης διαμόρφωσε το τελικό 3 – 0.  Ο ΑΣΤΕΡΑΣ στο Β΄’ ημίχρονο είχε την υπεροχή και έχασε και άλλες ευκαιρίες με τους Γεροχρήστο και Αργυροκαστρίτη.
Διαιτησία: Καββαδίας, Τσιριμιάγκος, Μυρισκλάβος.
ΑΣΤΕΡΑΣ (Πανδής Α.): Σαγιάς, Ρέβης, Αλαμάνος, Μαγγιώρος, Ρίζος, Ασπιώτης, Αργυροκαστρίτης, Ρώσσης, Μπότσης, Στεργίου, Κοντός. Έπαιξαν και οι: Γεροχρήστος, Μιχαηλίδης, Τοτάι.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Καλούδης Κ.): Ρέβης Ν, και Κ., Καλούδης Ε., Ρέβης Ν, Δημουλής Α., Κυπριώτης, Λέσσης, Βλαχόπουλος, Δημουλής Π, Νικομάνης, Καλούδης Θρ. Έπαιξαν και οι: Δημουλής Ν,, Βάγιας,  Ρέβης Λ..


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου