ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Πεντα-ΚΕ- ρα-ΥΝΟΣ! ΦΩΤΟ (4)
Το καλύτερο ποδαρικό στη νέα χρονιά έκανε ο ΚΕΡΥΝΟΣ Αγίου Νικολάου πετυχαίνοντας θριαμβευτική νίκη επί του ιστορικού ΠΑΟΚ με 5 – ο το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο της Στρογγυλής. Μια νίκη που δίνει ψυχολογιοκό αέρα στους νεαρούς παίκτες του Κώστα Καλούδη.

Μπήκαν δυνατά και διατήρησαν την υπεροχή από την αρχή, με αποτέλεσμα μόλις στο 4΄ο Δημουλής Π. με πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ.  Στο 11΄ο Θρασύβουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έγραψε το 2 – 0 και στο 30΄ο Νικομάνης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0. Στο Α΄ημίχρονο χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με σουτ του Δημουλή Α. και του Θρασύβουλου, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν καλή ευκαιρία με τον Μανιάνι στο 15’, όπου ο τερματοφύλακας Ρέβης Ν. πραγματοποίησε σωτήρια  επέμβαση.

Στο Β΄ημίχρονο οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάποιο γκολ, αφού στο 55΄το φάουλ του Λινοσπόρη και στο 65΄το σουτ του Σαβανή απέκρουσε ο Ρέβης Ν. Έτσι στο 65΄ο Καλούδης Β. αξιοποίησε τη μεταβίβαση με κεφαλιά του Θρασύβουλου  και με σουτ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη του ΚΕΡΑΥΝΟΥ. Η φάση του γκολ ξεκίνησε μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ του Δημουλή Α.  

Το κερασάκι στην τούρτα στο 87΄από τον Θρασύβουλο που με ατομική ενέργεια και πλασέ πέτυχε ένα ωραίο γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 5 – 0
Διατησία: Μπεκάρης, Παπακωστούλης, Μπρέλλας

Οι συνθέσεις:

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Ρέβης Ν., και Κ., Δημουλής Α., Καλούδης Β., Ρένης Ν., Βλαχόπουλος, Νικομάνης, Κυπριώτης, Καλούδης Θρ., Δημουλής Π., Λέσσης. Έπαιξαν και οι : Βάγιας, Δημουλής Ν.


ΠΑΟΚ: Γισδάκης, Καλούδης, Μεταλληνός, Σολτάνος, Καραντίνης, Αλεξίου, Μανιάνι, Σπίγγος, Αηγάθος Δ., και Λ., Λινοσπόρης. Έπαιξαν και οι: Σαβανής, Ζερβόπουλος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου