ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Επιστροφή του ΑΕΤΟΥ Κουσπάδων στις νίκες με 4άρα

Οι δυο αετοί μονομάχησαν το πρωϊ της Κυριακής (29/1) στο γήπεδο Παλαιοκαστριτών και ο ΑΕΤΟΣ Κουσπάδων πέταξε μετά από καιρό πολύ ψηλά παίρνοντας μια δίκαιη και άνετη νίκη, την παρθενική για το 2017, με το ευρύ σκορ 4 – 1.

Το 0-1 διαμόρφωσε ο Κουρτέσης Ν. στο 15’ μετά από συνδυασμό Σουλάνη – Πλασκασοβίτη Η.  Στο 27΄οι γηπεδούχοι με τον Κοντό ισοφάρισαν μετά από πάσα του εξαιρετικού νεαρού – από τα μεγάλα ταλέντα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου – Ρωμαίου Π. Γρήγορη απάντηση και προβάδισμα του ΑΕΤΟΥ Κουσπάδων με αυτογκόλ του Χειμαριού.
Στο Β΄ημίχρονο με Τάση και Κοντζιάλη οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 1 – 4, ενώ είχαν και ευκαιρίες με Σουλάνη, Μπεσίρη και Λαβράνο.
Διατησία: Καββαδίας, Κυπριώτης, Γιώτης.
ΑΕΤΟΣ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (Προβατάς Σπ.): Κοντογιώργης, Χειμαριός, Μάζης Σπ., Βιτουλαδίτης, Ασπιώτης, Μάζης Β., Μερκούρης, Χανδρινος, Κωνστάντης, Κοντός, Ρωμαίος. Έπαιξαν και οι: Μουζακίτης, Μιχαλάς, Τσέλας.
ΑΕΤΟΣ ΚΟΥΣΠΑΔΩΝ (Βλαχόπουλος Ι): Λέσσης Α., Κουλούρης Ν., Μπάνης, Πλασκασοβίτης Η., Κουλούρης Σπ., Πλασκασοβίτης Α., Τάσης, Κοντζιάλης, Σουλάνης,  Κουρτέσης Ν., Μπεσίρης. Έπαιξαν και οι: Λέσσης Ι., Λαυράνος, Κουρτέσης Σπ..
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου