ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Στις φλόγες το αυτοκίνητο του Περιφερειάρχη, πρόλαβε την τελευταία στιγμή και το εγκατέλειψε


Του Θοδωρή Σταλίδη

Στις φλόγες τυλίχθηκε στην κυριολεξία το αυτοκίνητο του Περιφερειάρχη Θόδωρου Γαλιατσάτου τα ξημερώματα της Δευτέρας στην περιοχή της Σωτηριώτισσας όταν, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέσπασε φωτιά την ώρα που το όχημα του Περιφερειάρχη βρισκόταν εν κινήσει, με αποτέλεσμα να καεί ολοσχερώς.

Και αν όπως αναγράφουν οι συνάδελφοι στο Corfupress, ο Περιφερειάρχης είχε Άγιο, τότε σε αυτή την περίπτωση μάλλον θα πρέπει να τον κατονομάσουμε και μαζί με τον Άγιο Σπυρίδωνα να προσθέσουμε και τη βοήθεια του Αγίου Γερασίμου!

Και αυτό γιατί κατάφερε να αντιληφθεί εγκαίρως τη φωτιά και να πεταχτεί στην κυριολεξία από το αυτοκίνητό του την τελευταία στιγμή πριν αυτό τυλιχθεί στις φλόγες.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Περιφερειάρχης επέστρεψε από την περιοδεία του που πραγματοποίησε σε Κεφαλονιά και Ιθάκη και κατά τις 1 τα ξημερώματα, όταν και έφτασε στο νησί με το τελευταίο πλοίο της γραμμής, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του για να επιστρέψει στο σπίτι του.
στην περιοχή της στροφής της Σωτηριώτισσας, αντιλήφθηκε καπνούς να βγαίνουν από το όχημά του και σταμάτησε στην άκρη για να δει τι συμβαίνει.

Αμέσως το αυτοκίνητό του τυλίχθηκε στις φλόγες και αν και η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση, αυτό δεν κατέστη αρκετό να αποσοβήσει την ολοσχερή καταστροφή του αυτοκινήτου του, μαζί με όλα του τα πράγματα και τις αποσκευές που είχε στο πορτ μπαγκάζ καθώς και το κινητό του τηλέφωνο.

Σύμφωνα με την Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας Νικολέτα Πανδή, ο κ. Γαλιατσάτος είδε στον καθρέπτη του αυτοκινήτου του να πέφτουν πίσω του αποκαΐδια και τότε ήταν που αποφάσισε να σταθμεύσει στην άκρη του δρόμου για να δει τι έχει συμβεί.

Όπως ανέφερε πριν από λίγο ο Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής κ. Γεωργακόπουλος, την υπόθεση έχει αναλάβει το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής προκειμένου να διερευνήσει τα αίτια κάτω από τα οποία πήρε φωτιά το αυτοκίνητό του.

Ο ίδιος ο Περιφερειάρχης να επαναλάβουμε, πέρα από το αρχικό σοκ που υπέστη, είναι καλά στην υγεία του.

corfupost.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου