ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

ΑΟ ΒΑΣΙΛΑΤΙΚΑ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ Ποταμού 1 – 1


Δυνατός αγώνας την Κυριακή στο γήπεδο Περιβολίου ανάμεσα στον ΑΟΒ και τον ισχυρό ΚΕΡΑΥΝΟ Ποταμού με πολλές φάσεις, κυρίως, στο Β΄ημίχρονο και από τις δυο ομάδες που έμειναν με το ΑΧ!
Ο ΑΟΒ είχε μια σχετική υπεροχή στο Α΄ ημίχρονο  και κατάφερε να προηγηθεί με τον Γερ. Μίαρη μετά από συνδυασμό με τον Ν. Μίαρη, Καρβούνη, Βίτσο.
Η ισοφάριση ήρθε στο 55’, με σουτ του Καρβούνη, ενώ οι φιλοξενούμενοι που είχαν κατά διαστήματα την υπεροχή είχαν ευκαιρίες με Χ. Γεωργοτά .
 Ο ΑΟΒ στο τέλος όχι απλά απείλησε αλλά είχε δυο πολύ καλές ευκαιρίες και ένα δοκάρι με τον Κάντα στο 80΄που του στέρησε τη νίκη. Ο ίδιος παίκτης από θέση τετ α τετ στο 86΄έστειλε τη μπάλα άουτ. Αλλά και στο 90΄ο Α. Μίαρης με επέλαση κόβει τη μπάλα σε πολύ καλή θέση, αλλά δεν τον ακολούθησε κάποιος συμπαίκτης του.
Διαιτησία: Καλυβιώτης, Γιούργας, Κουλούρη.
ΑΟ ΒΑΣΙΛΑΤΙΚΑ (Γ. Μίαρης): Φλ. Μαράι, Ασπιώτης, Πλασκασοβίτης, Ανδρονικόπουλος, Ραφτόπουλος, Γ. Μίαρης, Α. Μίαρης, Α. Κουλούρης, Κάντας, Τ. Μαράι, Ν. Μιάρης. Έπαιξαν και οι: Ι. Μίαρης, Κ. Κουλούρης
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Μ. Αραβανής): Μάνδυλας, Χειμαριός, Ανδρεάδης, Κοσκινάς, Ασπιώτης, Ν. Γεωργοτάς, Παρασκευάς, Χ. Γεωργοτάς, Καρβούνης, Μαρίτσας, Βίτσος. Έπαιξαν και οι: Μάρτης, Ιωαννίδης.

 


 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου