ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

14 διαρρήξεις και μία ληστεία Σπείρα στην Κέρκυρα έκανε «χρυσές δουλειές» εδώ και έξι χρόνιαΜάνος Τσαγκαράκης

Η λεία της σπείρας φέρεται ότι ξεπερνούσε τα 700.000 ευρώ σε μετρητά, ενώ τα μέλη της είχαν κλέψει ακόμη χρυσαφικά, κοσμήματα, έργα τέχνης, μία πλάκα χρυσού (!), ακόμη και ένα... drone

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την ελληνοαλβανική σπείρα διαρρηκτών που δρούσαν επί έξι ολόκληρα χρόνια χτυπώντας σπίτια σε διάφορες περιοχές της Κέρκυρας. Στις  14 διαρρήξεις και μία ληστεία που εξιχνιάστηκαν όταν εξαρθρώθηκε στις 23 Νοεμβρίου, προστέθηκαν τώρα άλλες τρεις διαρρήξεις με ιδιαίτερα πλούσια λεία.

Η πρώτη είχε γίνει στις 12 Φεβρουαρίου του 2011 στην περιοχή Αγία Αικατερίνη και είχαν κλαπεί ηλεκτρικές συσκευές και χρυσαφικά αξίας 7.000 ευρώ. Η δεύτερη έγινε στις 29 Σεπτεμβρίου του 2012 σε σπίτι στην περιοχή Αλεπού από το οποίο οι δράστες είχαν αρπάξει ποσό «μαμούθ» ύψους 52.000 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 6.000 ευρώ και η τρίτη στις 14 του περασμένου Νοεμβρίου σε σπίτι στην περιοχή Ποντί απ' όπου είχαν κλαπεί 1.900 ευρώ, 400 παλιά γαλλικά φράγκα, ηλεκτρικές συσκευές και χρυσαφικά αξίας 3.000 ευρώ. Για αυτές τις υποθέσεις σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία σε βάρος οκτώ μελών της εγκληματικής ομάδας και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Η λεία της σπείρας φέρεται ότι ξεπερνούσε τα 700.000 ευρώ σε μετρητά, ενώ τα μέλη της είχαν κλέψει ακόμη χρυσαφικά, κοσμήματα, έργα τέχνης, μία πλάκα χρυσού (!), ακόμη και ένα... drone! Το Νοέμβριο είχαν τρεις Αλβανοί, δύο άνδρες και μία γυναίκα 41, 44 και 57 χρόνων και είχαν ταυτοποιηθεί δύο Έλληνες 31 και 43 χρόνων και ένας 38χρονος Αλβανός. Ως «εγκέφαλος» φέρεται ο 44χρονος Αλβανός με άμεσο βοηθό του τον 41χρονο αδελφό του που είχε αλλάξει τα στοιχεία του και είχε εξασφαλίσει από τις αλβανικές αρχές πλαστό... πιστοποιητικό θανάτου του!

Πηγή: protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου