ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Κέρκυρα: Το επιχειρησιακό σχέδιο τουριστικής προβολής 2014-2020 στο Περιφερειακό συμβούλιο
Το Επιχειρησιακό σχέδιο τουριστικής προβολής για τα επόμενα χρόνια μέχρι το 2020 θα συζητηθεί στη συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου αύριο Σάββατο. Το σχέδιο αυτό θα χρηματοδοτηθεί από το νέο ΕΣΠΑ και το προβλεπόμενο ποσόν για όλα τα χρόνια είναι 2 εκ ευρώ.

 Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Σπύρο Γαλιατσάτο υπάρχει από το ΕΣΠΑ ο περιορισμός να ενταχθούν μόνο ηλεκτρονικού ηλεκτρονικού χαρακτήρα δράσεις τουριστικής προβολής. Η Περιφερειακή αρχή ενέταξε στο υπό ψήφιση σχέδιο δράσεις όπως η Δημιουργία Ενιαίας Επικοινωνιακής Πλατφόρμας, δημιουργία πρωτότυπου υλικού σε διαδικτιακή βάση δεδομένων με βίντεο και φωτογραφίες συνθέτοντας την εικόνα ενός ελκυστικού προορισμού. Επίσης θα περιλαμβάνει ψηφιακούς χάρτες και προγράμματα συμβατά για συσκευές κινητών τηλεφώνων και tablets.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και την παραδοσιακή διαφήμιση με έντυπες καταχωρήσεις και τηλεοπτικές διαφημίσεις σε μεγάλα μέσα του εξωτερικού, roadshows, φιλοξενίες δημοσιογράφων, δημιουργία ετήσιου γεγονότος – συνεδρίου τεχνολογίας και τουρισμού καθώς και έξοδα δημοσίων σχέσεων, δράσεις οι οποίες είναι πιθανόν να μην εγκριθούν για χρηματοδότηση από το νέο ΕΣΠΑ και θα πρέπει να αναζητηθούν νέα κονδύλια από τον κρατικό προϋπολογισμό.

ert, Μαρία Παγκράτη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου