ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Κέρκυρα: Κάτι... παραπάνω από 3 βαθμοί με Λεβαδειακό
Γιώργος Φραδελάκης

Η αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό είναι ξεχωριστή για την Κέρκυρα, καθώς οι Φαίακες δεν έχουν ξεχάσει όσα συνέβησαν πριν δύο χρόνια με τον υποβιβασμό της ομάδας.
Κέρκυρα και Λεβαδειακός είναι δύο ομάδες που θα παλέψουν μέχρι τέλους για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία, με τους Βοιωτούς βέβαια να βρίσκονται σε σαφώς πιο δύσκολη θέση, από τη στιγμή που βρίσκονται μόλις στο +1 από τη διακεκαυμένη ζώνη. Την ίδια στιγμή η Κέρκυρα με τον "αέρα¨των έξι βαθμών από την τελευταία δυάδα, θα κάνει ένα ακόμη πιο μεγάλο... άλμα παραμονής εφόσον καταφέρει την Κυριακή να πανηγυρίσει το τρίποντο.

Το ενδιαφέρον ωστόσο των Φαιάκων δεν εστιάζεται μόνο στον βαθμολογικό πίνακα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Όσο για τον λόγο; Θα πρέπει να ανατρέξουμε περίπου δύο χρόνια νωρίτερα. Τότε που ο Λεβαδειακός τερμάτισε 15ος (υποβιβάζονταν 4, από τις θέσεις 15-18) σε τετραπλή ισοβαθμία (!), η Κέρκυρα στο +1 σε τριπλή ισοβαθμία (!), αλλά η ομάδα του Ιονίου ήταν αυτή που υποβιβάστηκε στη Football League και οι "πράσινοι" παρέμειναν στη μεγάλη κατηγορία.

Επρόκειτο για τη γνωστή ιστορία με τη μεταβίβαση των μετοχών της Κέρκυρας, την οποία κυνήγησαν οι Βοιωτοί και κατάφεραν, έστω και μέσα στις δικαστικές αίθουσες να κερδίσουν τη σωτηρία τους, έναντι των Φαιάκων, οι οποίοι βέβαια δεν θα μπορούσαν να έχουν ξεχάσει όσα έχουν συμβεί και γι' αυτό περιμένουν... πώς και πώς το κυριακάτικο ματς.

SDNA