ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Οι δηλώσεις των προπονητών για τον αγώνα ΟΦΑΜ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 4 – 1 αποκλειστικά στο www.argyrades.gr


Μετά τον αγώνα ΟΦΑΜ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ που διεξήχθη την Κυριακή και έληξε με νίκη των γηπεδούχων με 4 -1 οι προπονητές των δυο ομάδων έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις στο www.argyrades.gr


Γιάννης Καλούδης (ΟΦΑΜ): «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη νίκη που πέτυχαν τα παιδιά. Αρχίζει και φαίνεται η δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις με αποτέλεσμα κάθε μέρα που περνάει να γινόμαστε καλύτεροι και ελπίζουμε ότι ο ΟΦΑΜ θα πάει ψηλότερα, εκεί που του αξίζει με βάση την Ιστορία του. Στο συγκεκριμένο αγώνα η ομάδα συνδύασε το καλό ποδόσφαιρο με μια μεγάλη νίκη. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας μεθοδικά και σκληρά για να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο και να έχουμε μια καλή πορεία μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.


Μάκης Κουλούρης (ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ): «Σήμερα πληρώσαμε τα αμυντικά μας λάθη και δεν μπορέσαμε να δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες. Μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα για μας κάθε παιχνίδι είναι … μισή κατηγορία. Κάθε παιχνίδι και τελικός. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και πιστεύω, ότι παρά το δύσκολο πρόγραμμα των επόμενων αγωνιστικών θα καταφέρουμε να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες και να πετύχουμε τους στόχους μας».0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου