ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Οι εκτιμήσεις των προπονητών για τον αγώνα ΚΡΟΝΟΣ – ΑΠΣ ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ 5 – 0 αποκλειστικά στο www.argyrades.grΣτο μικροσκόπιο των δυο προπονητών ο αγώνας της Κυριακής ΚΡΟΝΟΣ – ΑΠΣ ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ 5 – 0
Βασίλης Ξάνθης (ΚΡΟΝΟΣ): «Δείξαμε την ανάλογη σοβαρότητα και μπήκαμε δυνατά από την αρχή. Μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί πιο νωρίς, αν αξιοποιούσαμε τις ευκαιρίες. Πετύχαμε δυο πολύ ωραία γκολ στο Α΄ ημίχρονο. Στο Β΄ ημίχρονο συνεχίσαμε με σοβαρότητα και διάθεση και πετύχαμε άλλα τρία γκολ, το ένα καλύτερο από το άλλο. Στο τέλος φάνηκε ότι κάναμε το παιχνίδι εύκολο. Αλλά δεν ήταν εξ αρχής, γιατί αντιμετωπίζαμε μια ομάδα καλοδουλεμένη που ήταν σε καλή κατάσταση με ένα σερί έξι νικών και πολύ καλή ψυχολογία. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την καλή εμφάνιση, γιατί θέλαμε να επιστέψουμε στις καλές εμφανίσεις με δεδομένους τους προβληματισμούς που δημιουργήθηκαν στο προηγούμενο παιχνίδι. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που ιδιαίτερα στα τελευταία παιχνίδια είναι ακόμα πιο κοντά μας, ζουν το παιχνίδι και τους αισθανόμαστε περισσότερο. Ο ενθουσιασμός τους είναι κίνητρο για τους παίκτες. Συνεχίζουμε επιδιώκοντας να συνδυάζουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης με ωραίο ποδόσφαιρο».

Μανώλης Ροκίδης (ΑΠΣ ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ): «Η ομάδα μας μετά από μια μεγάλη προσπάθεια τον τελευταίο καιρό με έξι σερί νίκες δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον ΚΡΟΝΟ που είναι διεκδικητής του τίτλου και βρίσκεται σε διαφορετικό επίπεδο σε όλους τους τομείς: Μπάτζετ, ποιότητα ποδοσφαιριστών, επαγγελματική λειτουργία. Θέλαμε να κάνουμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση, αλλά δεχτήκαμε στο Α΄ ημίχρονο δυο «φθηνά» γκολ. Στο Β΄ ημίχρονο έγινε το πέναλτι και η ομάδα δεν είχε τα κότσια και τη διάθεση να συναγωνιστεί. Η αλήθεια είναι ότι τα δυο παιχνίδια με ΚΡΟΝΟ και ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ είναι extra,αφού είναι ομάδες υψηλού επιπέδου και δεν παίζονται. Ωστόσο με την ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι επιδιώκοντας να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία. Είμαι ευχαριστημένος από τη συνολική προσπάθεια των παιδιών. Εύχομαι στον ΚΡΟΝΟ, την παλιά μου ομάδα ό,τι καλύτερο και να πετύχει τους στόχους της».0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου