ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

5σφαιρος ο ΑΕΤΟΣ Κουσπάδων!

Μετά από πολύ καλή εμφάνιση ο ΑΕΤΟΣ πέτυχε ευρεία νίκη με 5 – 1 το απόγευμα της Πέμπτης (16/20) επί της ομάδας ΑΟ ΛΥΚΟΙ Νησακίου.
Παρά την υπεροχή και τις χαμένες ευκαιρίες οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 1 – 0 στο 20΄, αλλά στη συνέχεια ξεθύμαναν, χωρίς να μπορέσουν να ακολουθήσουν τις υψηλές πτήσεις του ΑΕΤΟΥ που συνεχώς δημιουργούσε επικίνδυνες φάσεις για γκολ. Ο Captain Ι. Βλαχόπουλος με κεφαλιά στο 28΄έγραψε το 1 – 1. Ο Σπ. Καββαδίας με ωραίο σουτ στο 35΄έδωσε το προβάδισμα στον ΑΕΤΟ και ο Σουλάνης στο 42΄διαμόρφωσε το 3 – 1 που ήταν και το σκορ του Α΄ημιχρόνου.
Στο Β΄ ημίχρονο ο Λαβράνος στο 50΄και ο Τάσης στο 55΄έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του ΑΕΤΟΥ. Από εκεί και πέρα οι μηχανές έσβησαν και στα αξιομνημόνευτα το δοκάρι του Ν. Κουρτέση.
Διαιτησία: Νικόπουλος, Μίαρης, Σταμάτης
ΑΕΤΟΣ (Ι. Βλαχόπουλος) Ρώσσης, Γερ. Πανδής, Ν. Κουλούρης, Η. Πλασκασοβίτης, Σπ. Κουρτέσης, Βλαχόπουλος, Τάσης, Σουλάνης, Ν. Κουρτέσης, Σπ. Καββαδίας, Λαβράνος. Έπαιξαν και οι: Κοντζιάλης, Λέσσης, Στούπας.
ΑΟ ΛΥΚΟΙ (Μιχαλιτσιάνος) Βραδής, Χίσμο, Νικοκάβουρας, Σαβανής, Αρβανιτάκης, Β. Μαυρωνάς, Γρεβενιώτης, Κάτης, Η. Μαυρωνάς, Σαλβάνος, Μιχαλιτσιάνος.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου