ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Η κατάρα του 93΄ έπληξε τον εξαιρετικό ΦΑΙΑΚΑ

Εξαιρετικός ο ΦΑΙΑΞ στον αγώνα της Τετάρτης στο γήπεδο Περιβολίου στο πλαίσιο της εμβόλιμης πρώτης αγωνιστικής του Β΄ γύρου απέναντι στον ισχυρό και πρωτοπόρο ΑΤΡΟΜΗΤΟ Στρογγυλής. Παρά την καλή εμφάνιση χτυπήθηκε από την κατάρα του 93΄, αφού πρώτα δεν εκμεταλλεύτηκε τις καλές ευκαιρίες που είχε για να πάρει τη νίκη. Με γκολ του Ά. Γιαννούλη στο 93’ ο Ατρόμητος πήρε μια ακόμα νίκη που τον διατηρεί στην κορυφή με απόσταση ασφαλείας.
Καλύτερος ο ΦΑΙΑΞ στο Α΄ημίχρονο είχε την ευκαιρία με το σουτ του Β. Νικομάνη να προηγηθεί, αλλά απέκρουσε τη μπάλα αμυντικός του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ πάνω στη γραμμή, αλλά οι άνθρωποι του ΦΑΙΑΚΑ ακόμα διαμαρτύρονται θεωρώντας ότι την είχε περάσει, απομένως το γκολ έπρεπε να μετρήσει.
Σημαντικότατη ευκαιρία έχασε ο ΦΑΙΑΞ στο 86΄με τον Τζεράλντο να σουτάρει για το 1- 0, αλλά ο τερμετοφύλακας των φιλοξενουμένων πραγματοποίησε εξαιρετική απόκρουση.  Ο ι Τζεράλντο και Ανυφαντής στο δάστημα 60΄- 75΄έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες.
Διαιτησία: Γιούργας - Θ. Βλάσσης - Ξηρομερίτης.
ΦΑΙΑΞ (Μ. Κονισπολιάτης): Α.. Νικομάνης, Μπόυρας, Πλάκας, Γεωργοπάλης, Ν. Καββαδίας, Β. Καββαδίας, Δ. Νικομάνης, Β. Νικομάνης, Ανυφαντής, Καραγιώτης, Λέσι. Έπαιξε και ο Θ. Νικομάνης.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σπ. Γιαννούλης): Ασπιώτης, Μπαλασινός, Α. Γιαννούλης, Λιούμπας, Κουρής, Κασίμης, Γ. Γραικός, Μπράτος, Σ. Γραικός, Λ. Γιαννούλης, Αυθίνος. Έπαιξαν και οι: Ρέτσης, Τανούτσι, Γ. Γιαννούλης.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου