ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ήττα για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ από τον δυνατό ΟΦΑΜ

Μπορεί ο Κ. Βάσσιος μόλις στο 4’ να άνοιξε το σκορ με απευθείας φάουλ, αλλά η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ δεν παρουσίασε καλή εικόνα στο γήπεδο του Αγίου Ματθαίου το απόγευμα της Κυριακής. Η ομάδα του Γιάννη Καλούδη που βρίσκεται σε ανοδική πορεία το σκορ πέτυχε την ανατροπή με το ευρύ 4 – 1. Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ έχει να λέει για την ευκαιρία του Κυριζάκη στην αρχή και πριν οι γηπεδούχοι φτάσουν στην ισοφάριση με πλασέ του Νικολούδη στο 13. Στο 20΄ο Κόκκινος έδωσε προβάδισμα στον ΟΦΑΜ μετά από ωραίο συνδυασμό.

Ο Στ. Μίαρης στο 60΄δε βρήκε στόχο για να ισοφαρίσει και Νικολούδης και Τσινακίδης στο 70΄και στο 78΄αντίστοιχα διαμόρφωσαν το τελικό 4 – 1. Χάθηκαν ευκαιρίες και από τις δυο ομάδες, αλλά ο ΟΦΑΜ πήρε δίκαι τη νίκη.
Διαιτητής: Πουλημάς, Κοσκινάς, Μιχαλάς

ΟΦΑΜ (Γ. Καλούδης): Χρ. Ανδριώτης, Αρίζι, Σουλάνης, Γιαννακόπουλος, Βαραγγούλης, Κονόμης, Τζέλος, Χόντζα, Κόκκινος, Κ. Ανδριώτης, Νικολούδης. Έπαιξαν κι οι: Τσινακίδης, Μαγκώνης, Κέπης.

ΠΕΡΙΒΟΛΙ (Στ. Κουλούρης): Β. Νάος, Ν. Μίαρης, Στ. Μίαρης, Κ. Μίαρης, Χ. Μίαρης, Λυμπόπουλος, Αντ. Βάσσιος, Μαράι, Κ. Βάσσιος, Αλ. Κάντας, Κυριζάκης. Έπαιξαν κι οι: Γ. Μίαρης, Θ. Μίαρης, Χειμαριώτης.

Δηλώσεις προπονητών αργότερα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου