ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ανακοίνωσε η Κέρκυρα τα εισιτήρια με τον ΠαναιτωλικόΑνακοίνωσε η Διοίκηση της Κέρκυρας τις τιμές των εισιτηρίων του επόμενου  εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (25/2), με αντίπαλο τον Παναιτωλικό αλλά και τους τρόπους διάθεσης τους.

Ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώσει τους φίλους της ομάδας, για το κόστος των εισιτηρίων του εντός έδρας αγώνα της 22ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στον Παναιτωλικό, αλλά και για το πως θα μπορούν να τα προμηθευτούν, εξέδωσε η διοίκηση της Κέρκυρας.


«Η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 17:15 στο Ε.Α.Κ. Κερκύρας , στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague, θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου της Κέρκυρας από τις 11:00 το πρωί της ημέρας του αγώνα, online μέσω της ιστοσελίδας VIVA καθώς και απο το κατάστημα Public.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα με τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ τιμώνται ως εξής:

Θύρα 4: 10 ευρώ

Θύρες 3Α – 3Β, 2Α – 2Β : 20 ευρώ

Θύρα VIP: 30 ευρώ

Σημειώνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η αστυνομική ταυτότητα και ο αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου. Επιπροσθέτως υπογραμμίζεται ότι σε κάθε αριθμό ΑΜΚΑ αντιστοιχεί μόνο ένα εισιτήριο αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ μπορούν οι φίλαθλοι να προμηθεύονται και από το κατάστημα Public, όπως βέβαια και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.viva.gr.»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου