ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Δεκτή η παραίτηση Δ. Βλαχόπουλου στον ΑΣΤΕΡΑ Πετριτή


Υπέβαλε την παραίτησή του, από τη θέση του τεχνικού διευθυντή του Αστέρα και από το Διοικητικό Συμβούλιο ο Δημήτρης Βλαχόπουλος. Παραίτηση που έγινε αποδεκτή.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του corfusports.com «το θέμα προέκυψε μετά τη λογομαχία που είχε με τον τεχνικό της ομάδας Γιάννη Χονδρογιάννη κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των Πρωταθλητών με το Διαγόρα Σεβαστής».
Στο κείμενο του Δ. Βλαχόπουλου αναφέρονται τα παρακάτω:
Στις 13 Φεβρουαρίου υπέβαλα στον Πρόεδρο του Αστέρα Πετριτή, Σπύρο Κουρτέση, την παραίτησή μου από το πόστο του τεχνικού διευθυντή όσο και από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για προσωπικούς λόγους και για λόγους εύρυθμης λειτουργίας της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον Πρόεδρο όσο κι όλα τα μέλη του ΔΣ για τη μέχρι τώρα συνεργασία μας. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές τόσο της περυσινής όσο και της φετινής ομάδας μας για την αγάπη και τον απεριόριστο σεβασμό που μου έδειξαν. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα και πιστεύω ότι ο στόχος θα επιτευχθεί!
Την Τρίτη συνεδρίασε το ΔΣ του ΑΣΤΕΡΑ και κατά πλειοψηφία έκανε δεκτή την παραίτηση. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στο ΔΣ του Αστέρα Πετριτη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας, ο πρόεδρος κ. Σπύρος Κουρτεσης μετέφερε στο υπόλοιπο ΔΣ την πρόθεση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας κ. Δημήτρη Βλαχοπουλου να παραιτηθεί από τη θέση του τεχνικού διευθυντή καθώς και από μέλος του ΔΣ. Το συμβούλιο της ομάδας αποφάσισε κατά πλειοψηφία να κάνει δεκτή την παραίτηση του κ. Βλαχοπουλου από το πόστο του αλλά αποφάσισε επίσης την παραμονή του στην οικογένεια μας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου