ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

«Κερκυραϊκή Συμμαχία» και «Ανατροπή» τα … χώνουν στην ΕΠΣΚ - Χωρίς γήπεδο ο ΚΡΟΝΟΣ!Έντονη κριτική στη Διοίκηση της ΕΠΣ Κέρκυρας ασκούν με κοινή τους ανακοίνωση, οι συνδυασμοί «ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» και «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» για τη λειτουργία της ΕΠΣΚ – «λειτουργία ενός ανδρός», για την κακή κατάσταση των γηπέδων, επισημαίνοντας εκτός των άλλων: «Η ομάδα του Κρόνου Αργυράδων (μεγάλο κεφαλοχώρι) δεν έχει καθόλου γήπεδο δικό της» και για τα την κακή κατάσταση της διαιτησίας.

Η ανακοίνωση
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες, όλα τα σωματεία, για την προσπάθειά τους να επιβιώσουν, αλλά και για τις αναγκαίες παρεμβάσεις που, κατά κανόνα μόνοι τους, κάνουν στα γήπεδα που χρησιμοποιούν και τα οποία στοιχειωδώς ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των αγώνων των τοπικών πρωταθλημάτων.
Τα γήπεδα
Τρανταχτά παραδείγματα της κακής κατάστασης των γηπέδων της Κέρκυρας:
• Η ομάδα του ΠΕΤΡΙΤΗ (ένα μικρό χωριό κατόρθωσε να εκπροσωπεί την Κέρκυρα στην Γ΄ Εθνική να μη μπορεί να παίζει στο γήπεδό της και να «ξεσπιτώνεται» στο γήπεδο της ΕΠΣΚ, που ας σημειωθεί κι αυτό έχει τα χάλια του.
• Όπως φαίνεται μέχρι τώρα, την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο, θα εκπροσωπεί το νησί μας στην Γ΄ Εθνική κατηγορία και μια ομάδα από τη Νότια Κέρκυρα. Η ομάδα του Κρόνου Αργυράδων (μεγάλο κεφαλοχώρι) δεν έχει καθόλου γήπεδο δικό της, και το Δημοτικό Στάδιο Λευκίμμης είναι σε ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!
Η δημοκρατία
Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.Κ. πέρα από την προεκλογική περίοδο, όλα τα προηγούμενα χρόνια δεν έκανε τίποτε για να καλυτερεύσει η κατάσταση. Δεσμευθήκαμε προεκλογικά για Δημοκρατική λειτουργία του Δ.Σ. της ΕΠΣΚ. Μέχρι τώρα όλες οι αποφάσεις και η διαχείριση γίνεται από την Εκτελεστική Επιτροπή και μόνο. Συνεχίζουμε με τη  λειτουργία ενός ανδρός; Μιλούσαμε προεκλογικά για εδραίωση σχέσεων εμπιστοσύνης μεταξύ  Δ.Σ. της ΕΠΣΚ και  των σωματείων  και να μην επικρατεί η ρουσφετολογική εξυπηρέτηση. Συνεχίζεται όμως η τακτική «βοηθάμε τα δικά μας παιδιά».
Η διαιτησία
 Μιλούσαμε  για εδραίωση σχέσεων εμπιστοσύνης με όλους τους φορείς του ποδοσφαίρου και ιδιαίτερα με το Σύνδεσμο Διαιτητών Κέρκυρας. Θα υπάρξει συνεννόηση μαζί τους, και πρώτα να  υπάρχουν παρατηρητές διαιτησίας στους αγώνες;
Η διαχείριση
Λέγαμε ότι το ΔΣ της ΕΠΣΚ δεν πρέπει να λειτουργεί σαν εισπρακτικός μηχανισμός, μέσω των προστίμων και των καρτών, χωρίς να ξέρουμε που πάνε αυτά τα χρήματα. Να δημιουργηθεί τώρα επιτροπή διαχείρισης προστίμων, και τα χρήματα από τα πρόστιμα να πηγαίνουν όλα για αντιμετώπιση άμεσων προβλημάτων των υποδομών των γηπέδων.
 Για το γήπεδο της ΕΠΣK, να δημιουργηθεί επιτροπή ελέγχου και διαχείρισης στην κατεύθυνση να μη πληρώνουν τα σωματεία που προπονούνται και παίζουν εκεί.
 Είναι ανάγκη για την άμεση συγκρότηση Επιτροπής πρόληψης της βίας ώστε να είναι αποδοτικά τα όποια μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων.
 Να υπάρξει, άμεσα, ΣΟΒΑΡΗ αντιμετώπιση των Ακαδημιών - Μικτών ομάδων της ΕΠΣΚ. Είναι αδιανόητο να υπάρχει ένας και μόνο προπονητής για τις Μικτές ομάδες.»0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου