ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Εξάσφαιρος επιβλητικός ΦΑΙΑΞ


Ο ΦΑΙΑΞ την Κυριακή (13/2) στο γήπεδο Παλαιοκαστριτών ήταν επιβλητικός και σε περίπου μισή ώρα πέτυχε 6 γκολ(!) αποδεικύοντας τη μεγάλη αγωνιστική του άνοδο κόντρα στον ΑΕΤΟ Αγ. Αθανασίου.   Ο Τζεράλντο προειδοποίησε από το 1΄, αλλά δεν αξιοποίησε την ευκαιρία. Στο 5΄, όμως δε λάθεψε και έγραψε το 1 – 0. Στο 8΄ο Ανυφαντής το 2 – 0 μετά από υπέροχο συνδυασμό. Ο ίδιο μετέτρεψε σε γκολπέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Ο «Κύριος» (Δ. Νικομάνης) με απευθείας φάουλ δοκάρι και μέσα. Β. Καββαδίας και 0Ο «Βεναιμίν»  Κ. Γούναρης οι σκόρερ των άλλων τερμάτων. Στο Β΄ημίχρονο ο ΦΑΙΑΞ έσβησε τις μηχανές και δεν απειλήθηκε από τον ΑΕΤΟ Αγίου Αθανασίου
Διαιτησία: Κορακιανίτης, Κυπριώτης, Μπρέλλας
AΕΤΟΣ (Σπ. Προβατάς): Κοντογιώργης, Ασπιώτης, Βιτουλαδίτης, Χειμαριός, Χανδρινός, Σιάχος, Μερκούρης, Παγιατάκης, Μουζακίτης, Ρωμαίος, Κοντός. Έπαιξαν κι οι: Μάζης, Μιχαλάς, Κορωνάκης.
ΦΑΙΑΞ (Μ. Κονισπολιάτης): Σπ. Μίαρης, Μπούρας, Πλάκας, Γεωργοπάλης, Ν. Καββαδίας, Δ. Νικομάνης, Β. Καββαδίας, Κ. Γούναρης, Ανυφαντής, Καραγιώτης, Λέσι. Έπαιξαν και οι: Χρ. Γούναρης, Αρ. Νικομάνης (τ), Φ. Βλαχόπουλος.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου