ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Περιβολίου: Τέλος τα «νταβατζιλίκια» της διατησίας!


Στο πολύπαθο θέμα της διαιτησίας που ταλανίζει το ελληνικό και ειδικότερα το κερκυρκυραϊκό ποδόσφαιρο ουκ ολίγες οι αποκαλύψεις και οι καταγγελίες. Στον χορό και η Αναγέννηση Περιβολίου που πνέει μένεα κατά του διαιτητή του κυριακάτικου (5/2) αγώνα με την Ολυμπιάδα (2-4), Ν. Κορακιανίτη.
Με ανακοίνωση χαρακτηρίζουν «επαίσχυντη και ντροπιαστική διαιτησία» και «νταβατζιλίδικες αποφάσεις»! 
 Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ως ΑΠΣ Αναγέννηση Περιβολίου, βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε δημόσια με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, την επαίσχυντη και ντροπιαστική διαιτησία του κύριου Κορακιανίτη (εξαιρούνται οι άριστοι βοηθοί, τους οποίους και συγχαίρουμε), στον αγώνα της ομάδας μας με αυτήν των Καρουσάδων.
Με "νταβατζιλίδικες” διαιτητικές "αποφάσεις", ανακάλυπτε από την μια πέναλτι εις βάρος της ομάδας μας και από την άλλη, σε φάσεις μαρς ορισμού του πέναλτι υπέρ μας, ετσιθελικά "διέταζε" παίζεται. Επινόησε επιθετικό φάουλ σε σύγκρουση αντιπάλων κόβοντας τον επιθετικό μας, που έβγαινε ολομόναχος.
Ο κύριος Κορακιανίτης, "έδειξε τι θέλει" στον εν λόγω αγώνα! Δυστυχώς, για το σωματείο μας, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν τέτοιου είδους "νταβατζιλίκια", που δεν αφήνουν ακόμη και στον πιο δύσπιστο το περιθώριο να μην αναρωτιέται τι συμβαίνει, τι υποκρύπτεται, τι προσδοκάτε, τι αποπληρώνετε.
Δηλώνουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, πως ο εν λόγω κύριος είναι ανεπιθύμητος να ξαναδιαιτητεύσει αγώνα της ομάδας μας, είτε εντός, είτε εκτός έδρας. Ας βρει άλλες ομάδες για να διαιτητεύσει "ως προφέσορας του συγκεκριμένου είδους" αυτά που ξέρει πολύ καλά να εκτελεί.
Όποιος διαιτητεύει πια την ομάδα μας από τούδε και στο εξής, θα πρέπει να σέβεται τον κόσμο της, την ιστορία της, τους παίκτες της και όλους εμάς τους διοικούντες της, που με πράξεις διαχρονικά έχουμε αποδείξει ότι σεβόμαστε τους πάντες και κυρίως την αξιοπιστία του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου. ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΕΛΕΊΩΣΑΝ.
Είμαστε βέβαιοι και βαθιά πεπεισμένοι ότι οι έχοντες στα χέρια τους την ευθύνη για το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο, ήδη έχουν πληροφορηθεί για τα τεκταινόμενα και όσα ακατονόμαστα έλαβαν χώρα εις βάρος της ομάδας μας, από πριν την έκδοση της ανακοίνωσης μας.

Πιστεύοντας ότι δεν θα μείνουν ασυγκίνητοι και ότι και οι ίδιοι ενδιαφέρονται, μεριμνούν και επεμβαίνουν για την ορθή τήρηση των κανονισμών, της ισότιμης και δίκαιης αντιμετώπισης των σωματείων, μην επιτρέποντας στον οποιοδήποτε να παίζει ούτε με την ιστορία μας, αλλά και ούτε με την αξιοπιστία του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου, αναμένουμε να δούμε τις αποφάσεις τους και τις πρωτοβουλίες τους, διαφορετικά είμαστε υποχρεωμένοι να βρούμε εμείς τους τρόπους της αυτοπροστασίας μας. Γνωρίζοντας τις δικές μας ευθύνες των πράξεων και λεγόμενων μας, θέτουμε και εσάς προ των άμεσων ευθυνών σας...»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου