ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ανακοίνωσε τα εισιτήρια με Λεβαδειακό η Κέρκυρα


Τις τιμές των εισιτηρίων του προσεχούς εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (12/2), με αντίπαλο τον Λεβαδειακό αλλά και τους τρόπους διάθεσης τους, ανακοίνωσε την Τετάρτη (8/2) η διοίκησης της Κέρκυρας.
Ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει τους φίλους της ομάδας, για το κόστος των εισιτηρίων του εντός έδρας αγώνα της 20ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στον Λεβαδειακό, αλλά και για το πως θα μπορούν να τα προμηθευτούν, εξέδωσε η διοίκηση της Κέρκυρας.


«Η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 στις 15:00 στο Ε.Α.Κ. Κερκύρας , στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague, θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου της Κέρκυρας το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου τις ώρες 11:00 – 15:00 καθώς και από τις 11:00 το πρωί της ημέρας του αγώνα.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα με τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ τιμώνται ως εξής:

Θύρα 4:  10 ευρώ

Θύρες 3Α – 3Β, 2Α – 2Β :  20 ευρώ

Θύρα VIP:  30 ευρώ

Σημειώνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η αστυνομική ταυτότητα και ο αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου. Επιπροσθέτως υπογραμμίζεται ότι σε κάθε αριθμό ΑΜΚΑ αντιστοιχεί μόνο ένα εισιτήριο αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι εισιτήρια του αγώνα με τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ μπορούν οι φίλαθλοι να προμηθεύονται και από το κατάστημα Public, όπως βέβαια και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.viva.gr.»