ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Στα χαμηλά ο ΑΕΤΟΣ Κουσπάδων


Χαμηλή πτήση του ΑΕΤΟΥ το Σάββατο (12/2) το απόγευμα στο γήπεδο της Στρογγυλής, όπου ηττήθηκε από τον δυνατό ΑΤΡΟΜΗΤΟ με 4 – 0 που βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους ο Α. Γιαννούλης στο 20’ και ο Σ. Γραικός, ο μεγάλος πρωταγωνιστής, πέτυχε χατ τρικ. Στο 35΄ διαμόρφωσε το 2- 0 που ήταν και το σκορ του Α΄ημιχρόνου.  
Στις αρχές του Β΄ ημιχρόνου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 -0 και λίγο αργότερα διαμόρφωσε το τελικό 4 -0. Οι γηπεδούχοι είχαν και άλλες ευκαιρίες και δοκάρι του Ρέτση. Ο ΑΕΤΟΣ απείλησε σε μια – δυο φάσεις με τον Ι. Βλαχόπουλο, αλλά πέραν αυτού ουδέν. Ας σημειωθεί ότι ο Σπ. Κουλούρης, λόγω τραυματισμού – ευτυχώς, όχι σοβαρού – βγήκε από τον αγώνα αρκετά νωρίς.
Διαιτησία: Κορακιανίτης, Κουλούρη, Ίσερης.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σπ. Γαννούλης): Ασπιώτης, Μπαλασινός, Α. Γιαννούλης, Λιούμπας, Κουρής, Ι. Γιαννούλης, Μπράτος, Αυθίνος, Γ. Γραικός. Έπαιξαν και οι: Ρέτσης, Φωτοδήμος, Σουρβίνος.
ΑΕΤΟΣ (Ι. Βλαχόπουλος): Ρώσσης, Τάσσης, Μπεσίρης, Σπ. Κουλούρης, Ν. Κουλούρης, Ηλ. Πλασκασοβίτης, Σουλάνης, Κοντζιάλης, Βλαχόπουλος, Μπάνης, Γερ. Πανδής. Έπαιξαν και οι: Σπ. Καββαδίας, Λαβράνος, Ν. Κουρτέσης.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου