ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

ΚΕΡΑΥΝΟ – μαχία στην όχθη του … Ποταμού

ΦΩΤΟ Αρχείου http://apskeravnosagiounikolaou.blogspot.gr/

Καλύτερος ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ Αγίου Νικολάου από τον συνονόματό του του Ποταμού το Σάββατο (18/2) στο γήπεδο Περιβολίου. Δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που είχε και έτσι οι φιλοξενούμενοι που ήταν εξαιρετικά αποτελεσματικοί πήραν μια σημαντική νίκη.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά και από το 15΄άρχισε ο χορός των χαμένων ευκαιριών με τον Ν. Δημουλή εξ επαφής να στέλνει τη μπάλα άουτ. Λίγο αργότερα, στο 18΄ο Χ. Γεωροτάς έδωσε προβάδισμα με  1 – 0 στους φιλοξενούμενους. Δεν άργησε ο Θρασύβουλος να δείξει την κλάση του και να ισοφαρίσει στο 23, αφού με ωραία ενέργεια πέρασε έναν αμυντικό και με διαγώνιο πλασέ πέτυχε ένα ωραίο γκολ ισοφαρίζοντας σε 1 – 1. Γρήγορα στο 30΄ο ΚΕΡΥΝΟΣ Αγ. Νικολάου μετά από ωραίο συνδυασμό Θρασύβουλου, Τρ. Ρέβη που τροφοδότησαν τον Ν. Δημουλή που πέτυχε το 2- 1 με σουτ μέσα από την περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι στο 42΄εκμεταλλεύτηκαν αδράνεια της άμυνας και με τον Δούλη ισοφάρισαν σε 2 – 2.
Το Β΄ ημίχρονο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων που έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με δυο κεφαλιές του Θρασύβουλου και ένα τετ α τετ του Π. Δημουλή που απόκρουσε εξαιρετικά ο τερματοφύλακας Μάνδηλας.
Στο 85΄ψυχρολουσία όταν από διώξιμο του Ε. Καλούδη γίνεται καραμπόλα που την εκμεταλλεύεται ο Βίτσος και διαμορφώνει το τελικό 2 –  3.
Διατησία: Μυρισκλάβος, Ίσερης, Μπρέλιας
Οι συνθέσεις:
ΚΕΡΑΥΝΟΣ Αγ. Νικολάου: (Κ. Καλούδης) Κοντζιάλης, Κ. Ρέβης, Λ. Ρέβης, Τρ. Ρέβης, Ε. Καλούδης, Κυπριώτης, Βλαχόπουλος, Λέσσης, Θρ. Καλούδης, Ν. Δημουλής, Α. Δημουλής. Έπαιξαν και οι: Π. Δημουλής, Νικομάνης, Α. Δημουλής
ΚΕΡΑΥΝΟΣ Ποταμού: (Αραβανής) Μάνδηλας, Μάρτης, Χειμαριός, Παρασκευάς, Ασπιώτης, Ν. Γεωργοτάς, Χ. Γεωργοτάς, Ιωαννίδης, Βίτσος, Κοσκινάς, Δούλης. Έπαιξαν και οι: Καράπαπας, Βουτελάτος, Αγάθος0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου