ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

«Αργυρή» πανελληνιονίκης η Δόση!Συντάκτης: ΗΛΙΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

Με άλμα στα 1,76 μ., ο άλτρια του ΑΟΚ 2015 κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο ύψος του Πανελληνίου Κλειστού Α/Γ, που πραγματοποιήθηκε στο ΣΕΦ.

Βρίσκεται σε πολύ καλό, εξαίσιο φεγγάρι και το δείχνει... Μία εβδομάδα, λοιπόν, μετά τη μεγάλη της εμφάνιση στο Βαλκανικό Εφήβων/ Νεανίδων της Κωνσταντινούπολης (αργυρό), η Παναγιώτη Δόση «έλαμψε» και στο Φάληρο.

Η 15χρονη άλτρια του ΑΟ Κέρκυρα ’15, την οποία προπονεί ο πατέρας της και παλιός πρωταθλητής του ύψους, Θόδωρος, με άλμα στα 1.76 κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου Ανδρών- Γυναικών, που διεξήχθη την Κυριακή (19/2) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αγγίζοντας, μάλιστα, και το χρυσό!

Βλέπετε, το ίδιος ύψος πέρασε και η Κατερίνα Ντούνη της Κηφισιάς που ανέβηκε στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου, αλλά με καλύτερη προσπάθεια. Ενώ, το αυτό σημείωσε και η Αθηνά Ρέτζιου της Κηφισιάς, η οποία περνώντας το 1.76 με την ίδια προσπάθεια με τη Δόση, κρέμασε κι αυτή στο λαιμό της το αργυρό. Η επιτυχία της Δόση αποκτά πολύ μεγαλύτερη αξία, αν αναλογιστούμε πως, ως Κορασίδα, είχε να συναγωνιστεί αθλήτριες μεγαλύτερες ηλικιακά.

Αναλυτικά, ο τελικός του αγωνίσματος:
1. Κατερίνα Ντούνη 1.76μ.
2. Παναγιώτα Δόση 1.76μ.
-. Αθηνά Ρέτζιου 1.76μ.
4. Βασιλεία Θεοχάρη 1.72μ.
5. Δέσποινα Μελταμπέ 1.72μ.
6. Αλικη Ποδιώτη 1.72μ.
7. Αλεξάνδρα Γιοβάνη 1.63μ.
-. Κατερίνα Γαστεράτου 1.63μ.
-. Αθηνά Μετρίδου 1.63μ.
-. Ελισάβετ Καλαθά 1.63μ.

Πηγή:corfusports.com 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου