ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Λαϊκή Συνέλευση στις Αργυράδες την ΚυριακήΣε Λαϊκή Συνέλευση καλεί τους κατοίκους των Αργυράδων το Τοπικό Συμβούλιο την Κυριακή (12/2), 11.30 πμ, στο «ΚΑΒΒΑΔΙΕΙΟ» Πολιτιστικό Κέντρο. Μια λαϊκή συνέλευση με δυο σοβαρά προβλήματα που αφορούν τις Αργυράδες και την ευρύτερη περιοχή. Το πρώτο θέμα είναι τα σκουπίδια. Ένα από τα καυτά προβλήματα για όλο το νησί, αφού μέχρι τώρα Πολιτεία, Περιφέρεια και Δήμος δεν έχουν παρουσιάσει ένα σχέδιο που να μπορεί βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα να δώσει λύσεις, με αποτέλεσμα κάθε χρόνο το πρόβλημα να οξύνεται με επιπτώσεις στην υγεία, την ποιότητα ζωής, αλλά και στον τουρισμό. Κάθε χρόνο οι εικόνες ντροπής με τα βουνά των σκουπιδιών κάνουν τον γύρο του κόσμου και η Κέρκυρα διασύρεται σε όλο τον κόσμο.
Το γηπεδικό είναι, επίσης ένα σοβαρό πρόβλημα. Οι Αργυράδες είχαν γήπεδο, ένα από τα τρία – τέσσερα που υπήρχαν στο νησί τις προηγούμενες δεκαετίες, αλλά οι τοπικοί μας άρχοντες «φρόντισαν» για την κατάργησή εδώ και περίπου 5 χρόνια. Από τότε παρά τις υποσχέσεις, η αδιαφορία της Πολιτείας, της Περιφέρειας, του Δήμου, αλλά και της ΕΠΣΚ ξεπέρασε κάθε  όριος. Το σήριαλ της κοροϊδίας με το γήπεδο 5χ5  δεν έχει τέλος.
Για να μην αναφερθούμε σε μια σειρά καίριων προβλημάτων και την εγκατάλειψη των χωριών μας γενικότερα.

Οι Αργυραδίτες καλούνται να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από τον δρόμο της συσπείρωσης και της διεκδίκησης απέναντι στην αδιαφορία της εξουσίας. Για αυτό επιβάλλεται η μαζική συμμετοχή στη Λαϊκή Συνέλευση της Κυριακής για τη λήψη αποφάσεων που θα συμβάλουν στην ενεργοποίηση των κατοίκων και στη συλλογική διεκδίκηση λύσεων άμεσα. Χρειάζεται να μπει ένα τέλος στην κοροϊδία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου