ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Περιφ. Συμβούλιο: Η Κέρκυρα χρωστά στο Νίκο Φακιολά


 
Ομόφωνα ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο το ψήφισμα που πρότεινε ο Πρόεδρος Χρήστος Μωραίτης για το Νίκο Φακιολά, η κηδεία του οποίου ήταν προγραμματισμένη την ίδια ώρα που είχε τη συνεδρίαση του το συμβούλιο.
ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ
«Το Περιφερειακό Συμβούλιο εκφράζει την βαθιά του θλίψη για τον χαμό του κοινωνιολόγου-ερευνητή και συγγραφέα Νίκου Φακιολά, ενός ανθρώπου που με την επιστημονική του έρευνα φώτισε σημαντικές πλευρές της ελληνικής αλλά και της κερκυραϊκής κοινωνίας και των προβλημάτων που την απασχολούν.
Ένας ξεχωριστός άνθρωπος, με ιδιαίτερη αγάπη για τον τόπο του, που εργάστηκε σκληρά για την ανάδειξη άγνωστων πτυχών που σχετίζονται με την ανεργία, την απασχόληση, τα ναρκωτικά, την γήρανση του πληθυσμού, τη νεολαία, την παιδεία και ανάπτυξη στην ΠΙΝ, κ.ά.
Η Κέρκυρα χρωστά στο Νίκο Φακιολά την αναγνώριση και την τιμή που δεν του πρόσφερε όσο ήταν εν ζωή και το Περιφερειακό Συμβούλιο δεσμεύεται να αναδείξει την προσφορά του σε σύντομο χρονικό διάστημα, προκειμένου να γνωρίσουν όλοι το έργο του και τη συνεισφορά του στην κοινωνία του νησιού.
Το Περιφερειακό Συυμβούλιο εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια και στους οικείους του».

ert.gr, Μαρία Παγκράτη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου