ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των αγροτών
Με ανακοίνωσή η ΕΛΜΕ Κέρκυρας στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των αγροτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση
 Οι αγρότες βρίσκονται για άλλη μια φορά σε κινητοποιήσεις δίνοντας ένα δίκαιο αγώνα για την επιβίωσή τους.
 Η αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών του ΟΓΑ και της φορολογίας, η άνοδος του κόστους παραγωγής, η επιβολή ΕΝΦΙΑ σε χωράφια και οικόπεδα θα έχουν ως αποτέλεσμα το ξεκλήρισμα χιλιάδων αγροτών και τη συγκέντρωση της παραγωγής σε λίγα χέρια σύγχρονων  τσιφλικάδων, μεγαλοαγροτών-καπιταλιστών. Όλα τα παραπάνω έρχονται να προστεθούν στα παλιά χαράτσια και τις χαμηλές τιμές των αγροτικών προϊόντων.
  Οι αγρότες αντιμετωπίζουν την ίδια πολιτική που γεννά τη φτώχεια και την ανεργία για εκατομμύρια εργαζόμενους. Οφείλουμε όλοι μαζί, εργαζόμενοι, αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι να αντιπαλέψουμε από κοινού αυτήν την πολιτική.
  Ο «κοινωνικός αυτοματισμός» και οι προσπάθειες συκοφάντησης του δίκαιου αγώνα των αγροτών δε θα περάσουν, θα έχουν απέναντί τους την συμπαράσταση όλων μας, την αγωνιστική μας δράση με στόχο την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής.
  Όλοι μαζί, για μια ζωή με δικαιώματα, για να ικανοποιηθούν οι ανάγκες μας, κόντρα στην πολιτική κυβέρνησης-Ε.Ε-ΔΝΤ, που υπηρετούν τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους και μας καταδικάζουν σε μια ζωή με ζοφερό μέλλον για μας και τα παιδιά μας.

 Η  ΕΛΜΕ Κέρκυρας στηρίζει και συμπαρίσταται στο δίκαιο αγώνα των αγροτών.

 Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Κέρκυρας καλεί σε συγκέντρωση και πορεία με αφετηρία το αεροδρόμιο τη Δευτέρα 13 Φλεβάρη στις 11 το πρωϊ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου