ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Με επιτυχία ο χορός του Συλλόγου των εν Αττική Αργυραδιτών ΦΩΤΟ


Ο ετήσιος χορός του Συλλόγου των εν Αττική Αργυραδιτών (ΣτεΑΑ) έχει καθιερωθεί ως ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός που μαγνητίζει το ενδιαφέρον όχι μόνο των Αργυραδιτών, αλλά και πολλών Κερκυραίων και φίλων. Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην «Έπαυλη» μια άνετη και φιλόξενη αίθουσα με τη συμμετοχή πάνω από 230 Αργυραδιτών και φίλων του Συλλόγου που γλέντησαν με την ψυχή τους από το μεσημέρι μέχρι τις 8 μμ.

Για πολλές ώρες κράτησαν οι χοροί και το κέφι με τους εξαιρετικούς καλλιτέχνες που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Γιάννης και Γιώργος Σκολαρίκης μαζί με τον Λευτέρη Λαζάρου στο μπουζούκι παρουσίασαν ένα πρόγραμμα εξαιρετικό με παραδοσιακά και λαϊκά τραγούδια. Αξίζει να αναφερθούμε ότι τα δίστιχα του Ναπολέοντα Σκολαρίκη για τις Αργυράδες που τραγουδήθηκαν ξεσήκωσαν το κοινό. Στο λαϊκό πρόγραμμα ξεχωριστή συμβολή είχε ο συγχωριανός μας Αλέξης Καββαδίας (Νοσοκόμου) που έβαλε «φωτιά» στην πίστα. Ο Σπύρος Γκίνης (Τζέβενου) μπορεί να μην τραγούδησε πολύ, αλλά με τη εξαιρετική φωνή του ενθουσίασε τους παρεβρισκόμενους.

Εκ μέρους του ΔΣ καλωσόρισε τα μέλη και του φίλους του Συλλόγου ο Γ. Καββαδίας (Μπέκος) και αναφέρθηκε στη θετική συμβολή όλων για την επίτευξη των στόχων του Συλλόγου.

Την εκδήλωση και τον ΣτεΑΑ τίμησαν με την παρουσία του ο πρόεδρος του ΚΡΟΝΟΥ Γ. Καραϊσαρλής, ο πρόεδρος του Μουσικού Συλλόγου «Αφίων» Χαϊδαρίου, ο πρόεδρος Συλλόγου Κεφαλωνιτών Κ. Αλυσανδράτος, ενώ ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου δεν μπόρεσε να παραβρεθεί, λόγω σοβαρού προβλήματος


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου