ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Αναδημοσίευση από το corfusports.com: Αιχμηρό post Καραϊσαρλή για Πουλημά!


Αναδημοσιεύουμε από την ιστοσελίδα corfusports.com το ρεπορτάζ με τίτλο: Αιχμηρό post Καραϊσαρλή για Πουλημά!

«Το παιδί για όλες τις δουλειές» ήταν το post που ανάρτησε ο πρόεδρος του Κρόνου για τον διαιτητή του ντέρμπι, λίγη ώρα μετά τη λήξη του υπερ- ματς της Λευκίμμης.

Δεν είναι μυστικό... Στο στρατόπεδο του Κρόνου δεν είδαν με καλό μάτι (κάθε άλλο, για την ακρίβεια) τον ορισμό του Νίκου Πουλημά στο σημερινό (Σάββατο, 25/2) υπερ-ντέρμπι της Λευκίμμης.

Ήδη, άλλωστε, σ’ αυτό το πλαίσιο, τις αμέσως προηγούμενες εβδομάδες, ήταν τακτικές οι (έμμεσες ή άμεσες) επικλήσεις σε διαδικτυακό δημοσίευμα (συγκεκριμένης πρωτογενούς «πηγής») σε αθηναϊκό, διαιτητικό site (συγκεκριμένης «πολιτικής» οπτικής), που, επικαλούμενο συγκεκριμένα ματς του φετινού τοπικού, εμφάνιζε τον Κερκυραίο ref ως (πιστή η αντιγραφή) «το ..αγαπητό παιδί που θέλει η Λευκίμμη» (με, παράλληλα, σαφείς αιχμές προς την ΕΠΣΚ, ελέω των ορισμών).

Το... κλίμα επιβεβαιώθηκε, παραμονές του ντέρμπι, όταν έγινε γνωστός ο (οριστικός) ορισμός του Πουλημά. Χαρακτηριστικό είναι, άλλωστε, το δημοσίευμα της -αργυραδίτικης «οπτικής»- ιστοσελίδας argyrades.gr, που έκανε, μεταξύ άλλών, λόγο για «ορισμό που βάζει φωτιά στο ντέρμπι», υποστηρίζοντας πως «ο Κρόνος, εκτός από την πολύ καλή ομάδα, την ιστορική ΑΕ Λευκίμμης, θα έχει αντίπαλο και τον Πουλημά».

Όλα αυτά, πριν από το ντέρμπι. Ώσπου, λίγο μετά τη λήξη, ήρθε και η συνέχεια. Τούτη τη φορά, δια χειρός του προέδρου του Κρόνου, Γιάννη Καραϊσαρλή (η πρώτη επίσημη, θεσμική αναφορά περί του θέματος)...

«Το παιδί για όλες τις δουλειές» ανέφερε post-άρισμα στην προσωπική σελίδα του στο facebook, συνοδευόμενη από φωτογραφία του Πουλημά. Αφήνοντας, κατ’ αυτόν τον τρόπο, σαφείς αιχμές για τη διαιτησία του στο ντέρμπι.

Για την ιστορία, σημειώνουμε ότι οι διαμαρτυρίες των Αργυραδιτών, όπως καταγράφει χαρακτηριστικά το argyrades.gr αφορούν, «όχι μόνο για το πέναλτι που φωνάζουν στο πάνω στον Παπαστεργίου και αποβολή του αμυντικού στο 38΄, αλλά και γιατί με κάθε τρόπο στο τελευταίο 5λεπτο στρίμωξε τον ΚΡΟΝΟ στα καρέ του με αποτέλεσμα στο 95' να διαμορφωθεί το τελικό 1 – 1. Στον ΚΡΟΝΟ διαμαρτύρονται έντονα για τις αποβολές Ξάνθη και Ντιμιτρόφ και τονίζουν χαρακτηριστικά ότι, αν δεν ισοφάριζε η Λευκίμμη, ακόμα θα παίζαμε! Και ο Πρόεδρος της ΕΠΣΚ Π. Ποζίδης αποδοκιμάστηκε από φιλάθλους του ΚΡΟΝΟΥ...».

Η ύπαρξη τηλεοπτικής κάμερας στο γήπεδο και η αργότερα μετάδοση του ντέρμπι και, προφανώς, των επίμαχων φάσεων εν συνόλω, δίνουν μια καλή ευκαιρία σε κάθε φίλαθλο (και μη) να βγάλει τα συμπεράσματά του για τις εν γένει αιτιάσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου