ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

ΑΟ Βασιλατίκων - Μ.Αλέξανδρος: Όχι τόσο εύκολα το 0 – 3


Το σκορ δεν αποτυπώνει την πραγματική εικόνα του αγώνα που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής (26/3) στο γήπεδο Περιβολίου. Εντάξει ο Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και πολύ ισχυρή ομάδα διαθέτει και σε ανοδική πορεία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα και εν τέλει δίκαια και πανάξια έφτασε στη νίκη, αλλά ο ΑΟΒ, κυρίως, του Α΄ ημιχρόνου αδικείται από το 0 – 3.
Δεν εκμεταλλεύτηκε το καλύτερο του διάστημα που ήταν το πρώτο 20λεπτο και έχασε δυο πολύ καλές ευκαιρίες με Κάντα και Γερ. Μίαρη. Αν απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως ο Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,  χάνεις τέτοιες ευκαιρίες δεν μπορείς να διεκδικήσεις τη νίκη. Πολύ περισσότερο που στο 22΄ ο Κοκοδήμας άνοικε το σκορ για τον Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ. Το 0 – 2 που ήταν και το σκορ του Α΄ημιχρόνου διαμορφώθηκε στο 41΄από τον Πέττα.

Το τελικό 0 – 3 διαμορφώθηκε από τον Μαγκάβερν, στο 70’. Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι στο Β’ ημίχρονο έχασαν ευκαιρίες και είχαν δοκάρι με τον Μπασιούκα. Ωστόσο και οι γηπεδούχοι πριν από το 0 – 3 είχαν πολύ καλή ευκαιρία με τον Σαλβάρι.
Διατησία: Θ. Βλάσσης, Η. Καρράς, Τσιριμιάγκος.

ΑΟΒ (Ι. Μίαρης): Φ. Μαράι, Ανδρινικόπουλος, Ραυτόπουλος, Ασπιώτης, Πλασκασοβίτης, Γ. Κουλούρης, Ν. Μίαρης, Αγ. Μίαρης, Κότσια, Γερ. Μίαρης, Κάντας. Έπαιξαν και οι: Σαλβάρι, Αρ. Κουλούρης, Κ. Μίαρης.

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Δ. Πανδής): Μακρής, Τσιριγγάκης, Σαγιάς, Κοκοδήμας, Καρβούνης, Βασιλάκης, Ρίγγας, Κωνσταντίνου, Μπασιούκας, Πέττας, Μαγκάβερν. Έπαιξαν και οι: Παπαναγιώτου, Φλώρος, Δημητρίου
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου