ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Αυτόνομη θύρα 10: «Πάμε για κατάληψη στην Κέρκυρα»Κάλεσμα στον κόσμο του Ηρακλή ώστε να βρεθεί στην Κέρκυρα έστειλε ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της ομάδας, ο οποίος σε ανακοίνωσή του κάνει επίθεση στην διοίκηση Παπαθανασάκη-Καγιούλη.


Ταξίδι στην Κέρκυρα προκειμένου να βρεθούν μαζικά στο πλευρό της ομάδας ετοιμάζουν οι οπαδοί του Ηρακλή. Με ανακοίνωσή της η Αυτόνομη Θύρα 10 απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας ώστε να ταξιδέψει στο «Νησί των Φαιάκων» για το κυριακάτικο ματς ενώ δίνει συνέχεια στην κόντρα της με την διοίκηση.

Αναλυτικά:

«Ανεξαρτήτως χαρτιών, αδειών, πληρωμών… καθήκον όλων μας είναι η παρουσία μας στην Κέρκυρα. Με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο, πάμε για κατάληψη στο νησί. Σε αυτή τη μάχη είμαστε μονάχα εμείς. Οι μόνοι που παλεύουν για έναν μεγάλο και αυτόνομο ΗΡΑΚΛΗ. Όλος ο λαός του συλλόγου που βρίσκεται ακόμα εδώ, που δεν πληρώνει εισιτήριο στον Καναδό, που προτιμάει να κάτσει εκτός γηπέδου από το να εξευτελιστεί από τις 3-4-5 ζώνες ελέγχου, που δε λύγισε ποτέ, που έτρεξε σε όλα τα χωριά. Αυτό που μας τραβάει, δεν είναι το ματς σαν ματς, δεν είναι η μάχη της σωτηρίας, δεν είναι η νίκη ή τα γκολ. Είναι όλα όσα εκφράζει ο ΗΡΑΚΛΗΣ από την αρχή της ιστορίας του, αυτό που μόνο εμείς μπορούμε να αντιληφθούμε, αυτό για το οποίο είμαστε τόσα χρόνια η ασπίδα του συλλόγου.

Ενάντια σε όλα τα λαμόγια, ενάντια στους καταστροφείς του συλλόγου, ενάντια σε όσους ονειρεύονται ένα πρωτάθλημα χωρίς ΗΡΑΚΛΗ…

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ.».
Πηγή: sport-fm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου