ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ευνοϊκή κλήρωση για ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ – Εντός με ΑΕΠ Καραγιαννίων – Ο δρόμος μέχρι τον τελικό


Την Τρίτη 28/3 στις 11 το πρωί πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας. Οι ομάδες χωρίστηκαν σε 9 ομιλους με την ΑΕΛ να συμμετέχει στον 3ο όμιλο.
Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν την Τετάρτη 5/4 σε ώρα που θα ανακοινωθεί σύντομα από την ΕΠΟ ενώ όσες ομάδες προκριθούν θα αγωνιστούν στις 12/4. Η κληρωτίδα χαμογέλασε στην ΑΕ Λευκίμμης που απέφυγε ταξίδι εκτός έδρας και θα αντιμετωπίσει εντός την ΑΕΠ Καραγιαννίων κυπελλούχο Κοζάνης (για 2η συνεχόμενη χρονιά)Μάλιστα το πολύ καλό νέο για την ΑΕΛ και το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο είναι ότι αν νικήσει, θα προκριθεί στην επόμενη φάση, χωρίς αγώνα. Στην 3η φάση θα υποδεχθεί πάλι εντός, τη φιναλίστ του 3ου ομίλου. Ένας όμιλος, στον οποίο, συμμετέχουν οι εξής ομάδες, πλην της ΑΕ Λευκίμμης και της ΑΕΠ: Ερασιτέχνες ΠΑΣ Γιάννινα, Πυρσός Γρεβενών, Καστοριά, Θύαμις Καστρίου.
Ας δούμε τα ζευγάρια της κλήρωσης  και τις ομάδες του ομίλου (συνολικά υπάρχουν εννέα) που παίζει η ΑΕΛ:
1η αγωνιστική (5/4)
1. ΑΕ Λευκίμμης - ΑΕΠ Καραγιαννίων
2. Ερασιτέχνες ΠΑΣ Γιάννινα - Πυρσός Γρεβενών
3. Καστοριά - Θύαμις Καστρίου
2η αγωνιστική (12/4)
Νικητής 2 - Νικητής 3
Η νικήτρια του 3ου ομίλου  είναι τυχερή, αφού εντός έδρας, θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του 2ου ομίλου (Μακεδονικός Βεύης, ΠΟ Τριγλίας, ΠΑΟΝΕ Επταλόφου, ΑΕ Αλεξάνδρειας, Εδεσσαϊκός, ΠΑΟ Κουφαλιών) για μια θέση στα προημιτελικά του θεσμού.
Στη συνέχεια η νικήτρια ομάδα αυτής της ενδιάμεσης φάσης θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ενάτου ομίλου.

Στα ημιτελικά, η νικήτρια αυτού του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει το συνολικό νικητή 5ου και 6ου ομίλου, και... μετά... Τελικός! Κόντρα στο συνολικό νικητή 1ου, 4ου, 7ου, 8ου ομίλου.
Συμπέρασμα η ΑΕΛ εκμεταλλευόμενη τη δύναμη της έδρας με τη συμπαράσταση των φιλάθλων της και με την εξαιρετική ομάδα που διαθέτει μπορεί να κάνει όνειρα για να φτάσει πού ψηλά στον θεσμό του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας.

Οι αγώνες θα γίνουν σε συνολικά επτά αγωνιστικές και ο τελικός το Σάββατο 20 Μαΐου, με την έδρα να ορίζεται όταν θα γίνει γνωστό το τελικό ζευγάρι.   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου