ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Καταγγελίες Κ. Σουλάνη για την ΕΠΣΚ και το γήπεδο του τελικούΟ Κώστας Σουλάνης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣΚ (αντιπολίτευση) με ανακοίνωσή σχετικά με όσα συνέβησαν για το γήπεδο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κέρκυρας εξέδωσε ανακοίνωση και καταγγέλλει την πλειοψηφία του ΔΣ της ΕΠΣΚ. Συγκεκριμένα καταγγέλλει ότι η αρχική απόφαση για να γίνει ο Τελικός στο Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας (αντί για το γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι) δεν ελήφθη από το Δ.Σ. της ΕΠΣΚ, αλλά από την Εκτελεστική Γραμματεία (δηλαδή, από την παράταξη του Παναγιώτη Ποζίδη), ενώ ζήτησε επισήμως την παραχώρηση του ΕΑΚΚ .
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Για την ενημέρωση όποιου θέλει να γνωρίζει:

Με βάση την προκήρυξη της Ε.Π.Σ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ και το άρθρο 2 παράγραφος 8, ο Τελικός γίνεται στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ, εκτός αν αποφασίσει διαφορετικά το Δ.Σ..... Το οποίο ΠΟΤΈ δεν συνεδρίασε για τον ΤΕΛΙΚΌ ΚΥΠΈΛΛΟΥ γιατί η απόφαση πάρθηκε από την Εκτελεστική Γραμματεία, δηλαδή Πρόεδρος, Α' Αντιπρόεδρος , Β' Αντιπρόεδρος, Γραμματέας και Ταμίας. Δηλαδή, ο Πρόεδρος από το Σχολείο!

Πότε έγινε Τελικός Κυπέλλου τα τελευταία χρόνια στο Ε.Α.Κ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ;
Όσο βρίσκομαι στο Δ.Σ., 5 χρόνια, όσες φορές και αν ζητήθηκε το Ε.Α.Κ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΟΤΈ δεν έγινε αποδεκτό το αίτημα για την παραχώρησή του.

Επίσης, να ενημερώσετε τα Ερασιτεχνικά Σωματεία και τα Μ.Μ.Ε. και να δώσετε στην δημοσιότητα το έγγραφο που έστειλε η Ε.Π.Σ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ και ζητά την παραχώρηση του Ε.Α.Κ. Ημερομηνία και αρ. πρωτοκόλλου.
Οφείλετε τις δηλώσεις και κατηγορίες που κάνατε για τις εντυπώσεις, να τις ανακαλέσετε τόσο προς την Π.Α.Ε. ΚΕΡΚΥΡΑ, όπως και προς την Διοίκηση του Ε.Α.Κ., γιατί ΠΟΤΈ δεν το ζητήσατε εγγράφως.

Το Ενωσιακό γήπεδο έχει πρόβλημα;;;

Όταν υποσχέθηκατε πρώην "σύντροφε" ότι την επόμενη που θα κερδίζατε τις εκλογές θα ερχόταν οι μπουλντόζες, τι απαντάτε ύστερα από τρεις μήνες, μη πω από τον Ιούλιο που δόθηκε και η προκαταβολή για να έρθει το ΧΌΡΤΟ από την ΚΊΝΑ. Αλλά δυστυχώς, σε αυτούς που σας πίστεψαν και ακόμα σας πιστεύουν. Προτίμησες να είσαι Πρόεδρος παρά να γίνει το γήπεδο, να τα λέμε και αυτά. Και για να σας φρεσκαρω την μνήμη, η φωτογραφία με τον μηχανικό, αρχές Ιουλίου 2016.

Φυσικά, υπάρχει εξήγηση. Για όλους εμάς που γνωρίζουμε, δεν φταίει η Ε.Π.Σ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ, αλλά ο Πρόεδρός της!!!


Περιμένουμε την ανακοίνωση από το χθεσινό Δ.Σ., αλλά μάλλον δεν. Δεν υπήρχε απαρτία. Σύσσωμη η αντιπολίτευση δεν παραβρέθηκε».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου