ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Δηλώσεις των προπονητών για τον αγώνα ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Περιβολίου 3 – 0 αποκλειστικά στο www.argyrades.gr

Μετά τη λήξη του αγώνα της Κυριακής (20/3) οι δυο προπονητές Γ. Σφακιανάκης (ΑΕΛ) και Μάκης Κουλούρης (ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ) έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις αποκλειστικά στο www.argyrades.gr
Γ. Σφακιανάκης: «΄Ηταν  βαρύ το πρόγραμμα των τελευταίων πέντε αγώνων, γιατί παίζαμε Τετάρτη και Σάββατο ή Κυριακή. Έτσι σήμερα είχαμε απουσίες και από τραυματισμούς και λόγω ροτέισον, αφού έχουμε μπροστά μας τον τελικό κυπέλλου του Σαββάτου. Ευτυχώς στον σημερινό αγώνα όλα κύλησαν ομαλά. Ετοιμαζόμαστε για τον τελικό του Σαββάτου. Μέχρι τότε θα γεμίσουμε τις μπαταρίες, θα επιστρέψουν οι τραυματίες και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα κατακτήσουμε τον πρώτο τίτλο. Όσο για τον σημερινό αγώνα, Παίξαμε όσο χρειαζόταν για να πάρουμε τη νίκη».

Μ. Κουλούρης: « Ξέραμε ότι το σημερινό παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο. Δεν μπορέσαμε να κοντράρουμε την ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ που ήταν πολύ καλύτερη. Κάναμε την προσπάθειά μας. Για μας έκλεισε ο κύκλος των δύσκολων αγώνων με ΚΡΟΝΟ και ΑΕΛ. Έχουμε μπροστά μας τέσσερα παιχνίδια – τελικούς. Βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση, αλλά θα παλέψουμε για να σωθούμε».
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου