ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Εύκολη νίκη με 3 – 0 του ΦΑΙΑΚΑ


Δε δυσκολεύτηκε το μεσημέρι της Κυριακής (5/3) στο γήπεδο Περιβολίου ο ΦΑΙΑΞ απέναντι στον ΠΑΟΚ Κορακιάνας και να ανέβει σημαντικά – στην 7η θέση – της βαθμολογίας.
Ο ΦΑΙΑΞ μπήκε δυνατά και είχε τον έλεγχο και την υπεροχή μέχρι το τέλος του αγώνα προσφέροντας θέαμα και γκολ. Με τη λήξη του Α΄ημιχρόνου ο Πλάκας εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Τζεράλντο που είχε πραγματοποιήσει επέλαση περνώντας δυο αντιπάλους και διαμόρφωσε το 1 – 0. Ο ΦΑΙΑΞ είχε δοκάρι με σουτ του Ν. Καββαδία στο 30΄και ευκαιρίες με Τζεράλντο και Ανυφαντή .
 Με την έναρξη του Β΄ημιχρόνου ο Τζεράλντο εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Γεωργοπάλη και με σουτ έγραψε το 2 – 0 βάζοντας τα θεμέλια μιας εύκολης νίκης. Το τελικό 3 – διαμόρφωσε στο 90΄ο Β. Νικομάνης με σουτ. Ο ίδιος παίκτης, ο Θ. Νικομάνης και ο Κ. Γούναρης έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.
Ο ΠΑΟΚ μόνο στο β’ μέρος και μετά το 2-0 έκανε αισθητή την παρουσία του σε 2 – 3 φάσεις, χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα τον ΦΑΙΑΚΑ.
Διατησία: Καλυβιώτης, Κορακιανίτης, Μυρίλλας).
ΦΑΙΑΞ (Μ. Κονισπολιάτης): Αρ. Νικομάνης, Μπούρας, Χαρ. Νικομάνης, Γεωργοπάλης, Μ. Νικομάνης, Ν. Καββαδίας, Καραγιώτης, Λέσι, Κ. Γούναρης, Πλάκας, Ανυφαντής. Έπαιξαν και οι: Χρ. Γούναρης, Β. Νικομάνης, Θ. Νικομάνης.
ΠΑΟΚ (Κ. Καλούδης): Καλούδης, Μεταλληνός, Αλαμάνος, Λ. Αγάθος, Λινοσπόρης, Νικολόπουλος, Ράπτης, Β. Καλούδης, Αναστασόπουλος, Γκίκας, Αλεξίου. Έπαιξε και ο Ρουφάτογλου.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου