ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Νικητής ο ΚΡΟΝΟΣ με 4 – 0 στο τοπικό ντέρμπι με την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ


Δε δυσκολεύτηκε ο ΚΡΟΝΟΣ με ορισμένες αλλαγές στη σύνθεσή του να επικρατήσει της αποδεκατισμένης από τιμωρίες και τραυματισμούς ΑΝΓΕΝΝΗΣΗΣ. Δυο ομάδες που φαίνεται ότι έχουν στοχοποιηθεί και από την ΕΠΣΚ τους απαγορεύουν ακόμα και το δικαίωμα να κρίνουν διαιτητικές αποφάσεις που έχουν αλλοιώσει αποτελέσματα και τους έχουν αφαιρέσει με το «έτσι θέλω» βαθμούς αλλοιώνοντας και τη βαθμολογική τους θέση. Εντυπωσιακή η παρουσία περίπου 600 φιλάθλων και των δυο ομάδων που δημιούργησαν μια ωραία ατμόσφαιρα και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
Με αμυντική τακτική η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ διατήρησε το 0 στα μετόπισθεν μέχρι το 30΄. Σε αυτό το σημείο ο «Γαμπρός» (Βλάσσης Δ.) αξιοποίησε την ωραία εκτέλεση κόρνερ του Στρατηγού και άνοιξε το σκορ. Στο 32΄με σουτ έξω από την περιοχή ο Γραμμένος διαμόρφωσε το 2 – 0 θέτοντας τα θεμέλια της τελικής νίκης. Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ πέντε λεπτά πριν από τη λήξη του Α΄ ημιχρόνου είχε καλή ευκαιρία με τον Κ. Βάσσιο που έστειλε τη μπάλα άουτ. Είχε και ο ΚΡΟΝΟΣ 2 - 3 καλές φάσεις που διατήρησε την υπεροχή σε όλο το Α΄ ημίχρονο.
Στο Β΄ ημίχρονο και στο πρώτο 25λεπτο η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ρίσκαρε προσπάθησε να πιέσει, αλλά δεν απείλησε πέρα από τη φάση του Γ. Χαντάι στο 67΄Λίγο αργότερα στο 75΄ο Ντιμιτρόφ με πλασέ από πλάγια θέση έγραψε το 3 – 0 και ο ίδιος παίκτης στο 80΄το 4 – 0 με τακουνάκι. Ο ΚΡΟΝΟΣ έχει δείξει μέχρι τώρα ότι διαθέτει πολύ καλή ομάδα. Από την άλλη πλευρά η νεανική ομάδα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ έχει παρόν και μέλλον. Ο Κ. Νάος πραγματοποίησε το ντεμπούτο, ενώ έπαιξε και ο επίσης νεαρός Χειμαριώτης.
Διατησία: Μυρισκλάβος, Βραδής, Χ. Κάρρα
Οι συνθέσεις:
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Μ. Κουλούρης) Μακαντάνης, Γ. Μίαρης, Λυμπόπουλος, Α. Βάσσιος, Ν. Μίαρης, Μαράι, Στ. Μίαρης, Χαντάι, Κ. Βάσσιος, Θ. Μίαρης, Γ. Μίαρης (Τζούνιορ). Έπαιξαν και οι: Χ. Μίαρης, Χειμαριώτης, Κ. Νάος
ΚΡΟΝΟΣ (Β. Ξάνθης) Ζάχος, Σάλα, Μεσημέρης, Γραικός, Ανυφαντής, Π. Γραμμένος, Σπ. Γραμμένος, Στρατηγός, Παπαστεργίου, «Γαμπρός» (Δ. Βλάσσης), Ντιμιτρόφ. Έπαιξαν και οι: Μωραϊτης, Πουλημένος, Ν. Σαγιάς.

Αργότερα δηλώσεις των προπονητών0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου