ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ο ΚΡΟΝΟΣ με πολλές αλλαγές νίκησε 4 – 2 τον ΟΛΥΜΠΟΤι και αν ο Ιστορικός ΟΛΥΜΠΟΣ βρίσκεται στην τελευταία θέση. Το Σάββατο (4/3) στο γήπεδο Περιβολίου έδειξε ότι θα κάνει τα πάντα μέχρι την τελευταία αγωνιστική για να σώσει οτιδήποτε αν σώζεται. Προσπάθησε απέναντι σε έναν ΚΡΟΝΟ που εμφανίστηκε με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή του. Ωφελημένοι οι φίλαθλοι που απόλαυσαν ένα ανοιχτό παιχνίδι με 6 γκολ και πολλές φάσεις.
Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τον ΚΡΟΝΟ και προηγήθηκαν με τον Φώτη στι 15΄Ο Πετρόγιαννης με κεφαλιά ισοφάρισε στο 30΄σε 1 – 1. Ο «Γαμπρός» ( Βλάσσης Δ.) το 2 – 1 με πλασέ στο 32΄και ο Σάλα μετά από ασίστ του Παπαστεργίου το 3 – 1. Ευκαιρίες είχε ο ΚΡΟΝΟΣ με Μωραϊτη και δοκάρι στο 34΄
Στο 56΄με πέναλτι του Αρμενιάκου μείωσε ο ΟΛΥΜΠΟΣ σε 3 – 2 και φάνηκε να βάζει δύσκολα στον ΚΡΟΝΟ. Ωστόσο στο 64΄ο Παπάς διαμόρφωσε το τελικό 4 – 2 σε ένα καλό παιχνίδι με φάσεις και ευκαιρίες, κυρίως, από τον ΚΡΟΝΟ (Μωραϊτης, Παπάς, «Γαμπρός» (Βλάσσης), αλλά και από τον ΟΛΥΜΠΟ.
Οι συνθέσεις:
ΚΡΟΝΟΣ (Β. Ξάνθης) Βλαχόπουλος, Παπάς, Πετρόγιαννης, Γραικός, Πουλημένος, Στρατηγός, Γραμμένος Π., Πααπστεργίου, «Γαμπρός» (Βλάσσης), Σάλα, Μωραϊτης. Έπαιξαν και οι: Μ. Σαγιάς, Δημητριάδης, Γραμμένος Σπ.
ΟΛΥΜΠΟΣ (Ν. Σκιαδόπουλος) Εκκρεμεί

Δηλώσεις των δυο προπονητών αργότερα.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου