ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Μαρτυρία-σοκ:Με 40€ τον μήνα μεγαλώνει 3 παιδιά η μάνα της 17χρονης, που λιποθύμησε από την πείναΗ μητέρα καθαρίζει δύο σπίτια και με 40 ευρώ τον μήνα προσπαθεί να μεγαλώσει τα τρία παιδιά της, είπε στον realfm 97.8 ο υπεύθυνος της εθελοντικής οργάνωσης, «Φωτεινό Αστέρι», Χρήστος Σπηλιώπουλος, που έσπευσε να στηρίξει την οικογένεια της 17χρονης στην Πάτρα.

Η λιποθυμία της μαθήτριας του λυκείου, που είχε τρεις μέρες να φάει, έφερε στο φως άγνωστες πτυχές του «Γολγοθά» που ζει τόσο η ίδια όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της.

Η άνεργη μητέρα αναζητεί απεγνωσμένα μία σταθερή εργασία, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που γείτονες προσφέρουν ένα πιάτο φαγητό στην ίδια και τα παιδιά της.

Δώσαμε τρόφιμα για κάποιες ημέρες, έως ότου «ξυπνήσει» το… τέρας που λέγεται γραφειοκρατία και βοηθήσει την άνεργη μητέρα, είπε ο κ. Σπηλιώπουλος, ο οποίος αποκάλυψε ότι η εθελοντική οργάνωση στηρίζει 470 οικογένειες και συνολικά 1.000 παιδιά!

Η τραγική ιστορία της 17χρονης έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και πολλοί είναι εκείνοι, οι οποίοι θέλουν να προσφέρουν βοήθεια από το υστέρημά τους στην πατρινή οικογένεια που δοκιμάζεται.

Πηγή: patrastimes.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου