ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

40ήμερο Μνημόσυνο του Κώστα Μυστακόπουλου


Την Κυριακή 5 Μαρτίου, ώρα 9.30 πμ θα τελεστεί το 40ήμερο Μνημόσυνο στην Ι. Μονή Παναγίας της Φοινικιώτισσαςστη Χρυσούπολη στο Περιστέρι για την ανάπαυση της ψυχής του Κώστα Μυστακόπουλου (συζ. Μαρίας Τσομπά). Ο Κώστας απεβίωσε στις 29 Ιανουαρίου 2017 σε ηλικία 64 χρονών στο Περιστέρι που κατοικούσε μόνιμα.
Ήταν από τους σπάνιους ανθρώπους και ξεχώριζε για την καλοσύνη του. Ήταν πολύ κοινωνικός, με χιούμορ, άνθρωπος αγαπητός με πολλούς φίλους. Τίμιος και εργατικός δούλευε χρόνια με συνέπεια στον Δήμο Περιστερίου και ως προϊστάμενος στην υπηρεσία Καθαριότητας. 
Με την αγαπημένη του σύζυγο Μαρία δημιούργησε μια όμορφη οικογένεια με τρία εξαιρετικά παιδιά και γνώρισε και εγγόνια. Άνθρωπος με συμμετοχή στα κοινά, από τα ξεχωριστά μέλη του Συλλόγου των εν Αττική Αργυραδιτών. Ήταν πάντα κοντά μας με τον καλό τον λόγο. Ο Κώστας αγάπησε ιδιαίτερα το χωριό μας τις Αργυράδες και πολύ συχνά το επισκεπτόταν με την αγαπημένη του οικογένεια.
Η απώλειά του είναι μεγάλη, όχι μόνο για την οικογένειά του, αλλά για όλους όσοι τον γνωρίσαμε. Στην οικογένεια και τους συγγενείς εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας να είναι καλά να τον θυμούνται.
Ας είναι αιωνία η μνήμη του!0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου