ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Με επιτυχία το 6ο Corfu Mountain TrailΜε μεγάλη συμμετοχή, πάνω από 300 δρομείς, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το 6ο Corfu Mountain Trail.
Με το πιο δύσκολο εκ των αγώνων, αυτόν των 91χλμ να ξεκινά τη… νύχτα του Σαββάτου. Την Κυριακή στις 8 το πρωί ξεκίνησε από τις Μπενίτσες ο αγώνας RAIN TRAIL 42χλμ ενώ μία ώρα αργότερα από το ίδιο σημείο δόθηκε η εκκίνηση του OLIVE TREE TRAIL 17χλμ. Με το πιο δύσκολο εκ των αγώνων, αυτόν των 91χλμ να ξεκινά τη… νύχτα του Σαββάτου, ενώ, οι αγώνες των 40, 17 και 8 χλμ διεξήχθησαν την επομένη, με τις συμμετοχές, συνολικά, να είναι -ξανά- σε υψηλά επίπεδα τόσο αριθμητικά όσο και αγωνιστικά.
Τέλος στις 11 το πρωί από το ξενοδοχείο Messoghi ξεκίνησε το OLIVE TREE TRAIL 17χλμ και το μεσημέρι της Κυριακής έγινε ο παιδικός αγώνας στο γήπεδο του ξενοδοχείου σε συνεργασία του Κερκυραϊκού Αθλητικού Συλλόγου. Το βράδυ της Κυριακής 26/3 πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης με τις απονομές των βραβείων.

Οι δέκα πρώτοι στα αγωνίσματα
Night & Day Trail 91km
 Φάνης Αρκουμάνης.Vladimir Milushev.Κοσμάς Πλακέτας.Γιάννης Πέπας.Nikolay Petrov. Στέλιος Πανταζής. Κώστας Γαρδικιώτης. Αντώνης Αντωνιάδης. Σπύρος Νικολούζος. Κων/νος Κουρτελής.
Rain Trail 40km
mount2moynt3ALEKSANDAR STOJKOSKI. Δημήτριος Μπόικος. Νίκος Χαμάλογλου. TONYA TSVETANOVA. Γιώργος Κολιός. MERI MIRCESKA. Χρήστος Τριβυζάς. Μάριος Φαϊτάς. Χαράλαμπος Σκαφιδάς. Αλέξανδρος Παπαδόπουλος.
Olive Tree Trail 17km
Ευάγγελος Νούλας. Αναστάσιος Τομαράς. Χριστόφορος Κωσταγιάννης. Δημήτρης Πλασκασοβίτης. Σπύρος Απέργης. Χάρης Παπούτσης. Παύλος Σιμηνάς. Μαρία Αποστόλου. Δημήτριος Σελέτης. Στέφανος Μεταλληνός.
Quick Trail 8km
Ιωάννης Πατρίκιος. Άγγελος Ανδριώτης. Αλέκος Σαββανής. Ευάγγελος Κλινάκης. Σπύρος Ιωακειμίδης. Γεώργιος Λουκάς. Ιωάννης Βλαχόπουλος. Οδυσσέας - Σπυρίδων Κρητικός. Αλέξιος Κάσσης. Σάββας Λαμπίδης.
Οι κερκυραϊκές συμμετοχές που ξεχώρισαν…
Φυσικά, στους αγώνες συμμετείχαν και αρκετοί Κερκυραίοι δρομείς. Αυτοί που ξεχώρισαν ήταν οι:

-Δημήτρης Μπόικος, που έφτασε στη δεύτερη θέση στους άνδρες στα 40 χλμ

-Έλενα Κοσκινά, που κατέκτησε την τρίτη θέση στις γυναίκες στα 17χλμ

-Marcella Van Hemert (παντρεμένη στο νησί), που έφτασε στην τρίτη θέση των γυναικών στα 40 χλμ

-Κώστας Γαρδικιώτης, που κατέλαβε την έβδομη θέση στα 100χλμ

-Σπύρος Νικολούζος, που τερμάτισε ένατος στα 100χλμ

Πηγή: Στοιχεία από το ρεπορτάζ των :corfupress.com και  kerkyrasimera.gr (Και η ΦΩΤΟ)