ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ο Ν. Μπογιόπουλος σχολιάζει μια αδιανόητη είδηση. Σήμερα νομοθετική διάταξη διπλασιάζει τον μισθό στελεχών του ΟΔΔΥ φτάνοντας τον στα 8.315 ευρώ (Ηχητικό)Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Ε, τέρμα, παραδινόμαστε! "Δεν σχολιάζω άλλο" που θα ‘λεγε και ο Γιώργος Χελάκης σε περιγραφή ποδοσφαιρικού αγώνα! Η είδηση που ήρθε στην δημοσιότητα πριν από λίγη ώρα -εμείς την μάθαμε από τον ραδιοφωνικό σταθμό reαl fm και στο ηχητικό που παραθέτουμε ακούμε τον Ν. Μπογιόπουλο να την σχολιάζει- μας λέει κάτι το εξωφρενικό.

Σύμφωνα λοιπόν μ' αυτή την γνωστοποίηση σήμερα κατατέθηκε στην βουλή ένα νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, το οποίο περιλαμβάνει μια διάταξη με την οποία προβλέπεται σχεδόν ο διπλασιασμός του μισθού του γενικού διευθυντή και του αναπληρωτή διευθυντή του Οργανισμού Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους (ΟΔΔΥ). Μέχρι τώρα δηλαδή, αυτοί οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι βίωναν απόλυτα στερημένα,  αφού έπαιρναν μηνιαίο μισθό  μόνο  4.631 ευρώ και η κυβέρνηση με αυτή την νομοθετική διάταξη έρχεται να αποκαταστήσει αυτή την αδικία καθορίζοντας τον μισθό τους σε 8.315 ευρώπουλα τον μήνα.

Να μην παραλείψουμε εμείς να αναφέρουμε και μια άλλη είδηση που ακούσαμε νωρίτερα. Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΣΦΑ έκανε δώρο ένα «χρυσό» εφάπαξ στον εαυτό του 258.000 ευρώ.
Αφού ο Σωτήρης Νίκας προήχθη σε διευθύνοντα σύμβουλο κίνησε άμεσα τις διαδικασίες συνταξιοδότησης του. Λόγω της προαγωγής του πήρε εφάπαξ αυξημένο κατά 100.000 ευρώ.

Σημειωτέον ότι ο υπουργός Γιώργος Σταθάκης τον κάλυψε απόλυτα όπως ακούμε και στο παρακάτω βίντεο που περιλαμβάνεται μαζί με το ηχητικό! Και το πιο εξωφρενικό της υπόθεσης είναι, όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες, ότι τη στιγμή που δεκάδες χιλιάδες συνταξιούχοι αναμένουν το εφάπαξ ολόκληρα χρόνια -το οποίο είναι και μειωμένο κατά 50% σύμφωνα με πρόσφατο νόμο- αυτός το καρπώθηκε μέσα σε 3 μήνες.

Εμείς δηλώσαμε από την αρχή την αδυναμία μας να σχολιάσουμε αυτές τις ειδήσεις με κόσμιο τρόπο.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου