ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Λαϊκή συνέλευση για να μη «βυθίσουν τη Λευκίμμη στο σκοτάδι»


Η απόφαση της κυβέρνησης για το κλείσιμο του ΑΤ Λευκίμμης δεν υλοποιήθηκε μετά από τις αντιδράσεις φορέων και κατοίκων της Νότιας Κέρκυρας. Όμως τα σχέδια της κυβέρνησης παραμένουν με στόχο τη μεταφορά του ΑΤ. Πολύ περισσότερο που οι κάτοικοι της Λεyκίμμης και της Νότιας Κέρκυρας βιώνουν την καθημερινή εγκατάλειψη, την αποψίλωση υπηρεσιών και την αντιμετώπιση της περιοχής ως μια σύγχρονη χαβούζα επιδιώκοντας την επαναλειτουργία του ΧΥΤΑ. 

Για αυτό το λόγο 13 Σύλλογοι της περιοχής πήραν την απόφαση να συγκαλέσουν την Κυριακή στις 11 το πρωϊ Λαϊκή Συνέλευση στην αίθουσα Λόγου και Τέχνης του Γυμνασίου -Λυκειου τγια να μην αφήσουν να βυθιστεί η Λευκίμμη στο σκοτάδι, όπως γράφουν στο κάλεσμά τους.


Σύμφωνα με το κάλεσμα των διοργανωτών «τη συνέλευση διοργανώνουν 13 σύλλογοι της περιοχής ως αντίδραση στην αποψίλωση από υπηρεσίες που έχει υποστεί η περιοχή της Λευκίμμης τα τελευταία χρόνια . Στη συνέλευση προσκλήθηκαν οι βουλευτές του νησιού, ο Περιφερειάρχης , ο Δήμαρχος ,περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι της περιοχής , οι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων καθώς και εκπρόσωποι της Αστυνομίας. Κάποιοι αποφάσισαν να βυθίσουν τη ΛΕΥΚΙΜΜΗ στο σκοτάδι, θα το αγνοήσουμε;».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου