ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ανακοίνωση της ΕΠΣΚ για τον ΑΕΤΟ, χωρίς απάντηση …


Μια παλιά και γνωστή κινέζικη παροιμία αναφέρει ότι όταν το δάχτυλο έδειχνε το φεγγάρι, ο ηλίθιος κοίταζε το δάχτυλο. Όπερ σημαίνει ότι στην περίπτωση της ΕΠΣΚ, όταν μια σειρά σωματείων και στη συγκεκριμένη περίπτωση ο ΑΕΤΟΣ βάζουν τα δάχτυλα επί τον τύπον των ήλων αποδεικνύοντας ότι κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της διαιτησίας, η ΕΠΚ Μαπαντά «καθρέφη, καθρεφάκι μου έχουμε την καλύτερη διαιτησία».

Χαρακτηριστική η τελευταία ανακοίνωση της ΕΠΣΚ για την αποχώρηση του ΑΕΤΟΥ που δεν κάνει λόγο για τις τεκμηριωμένες καταγγελίες του σωματείου, αλλά ανακοινώνει  σκληρές ποινές, εκτός από τους αναμενόμενους μηδενισμούς, όπως η αφαίρεση 6 βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα και η επιβολή προστίμου 700 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ

Αποχώρηση σωματείου από το πρωτάθλημα

Γνωρίζουμε στα σωματεία της δύναμής μας ότι το σωματείο της Β' κατηγορίας Α.Π.Σ Αετός Κουσπάδων με έγγραφό του δήλωσε ότι αποχωρεί από το πρωτάθλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Κατόπιν τούτου σε εφαρμογή του άρθρου 3 του παραρτήματος 01 του Κ.Α.Π
Ερασιτεχνικών ομάδων τα αποτελέσματα των αγώνων, τους οποίους έδωσε στο πρωτάθλημα το σωματείο μέχρι σήμερα είναι ισχυρά, ενώ από την επόμενη αγωνιστική και μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος όλοι οι αγώνες του θεωρείται ότι έχουν κερδηθεί από τις αντίπαλες ομάδες με σκορ 3-0 και υπολογίζονται για την έκτιση ποινών μόνο των αντιπάλων ομάδων.

Το σωματείο Α.Π.Σ. Αετός Κουσπάδων θα ξεκινήσει την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο στο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας με -6 βαθμούς (άρθρο 3 παρ. ι εδ. α-β του παραρτήματος του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών ομάδων) και τιμωρείται με χρηματική ποινή 700€ .0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου