ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Διαγωνισμός για τη φύλαξη του ΧΥΤΑ ΛευκίμμηςΠαρά τις προεκλογικές υποσχέσεις και γράφοντας στα παλιά τους παπούτσια επιστημονικές μελέτες για την ακαταλληλότητα λειτουργίας του ΧΥΤΑ Λευκίμμης, Δήμος και Περιφέρεια επιδιώκουν τη λειτουργία του ΧΥΤΑ Λευκίμμης προσπαθώντας να χειριστούν και να κάμψουν τις αντιστάσεις των κατοίκων. Για αυτό εφαρμόζουν την τακτική «βήμα προς βήμα» Σε αυτό το πλαίσιο  εντάσσεται και η προκήρυξη διαγωνισμού για τη φύλαξη του ΧΥΤΑ Λευκίμμης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του kerkyrasimera.gr διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου για την παροχή υπηρεσίας φύλαξης του ΧΥΤΑ Λευκίμμης, προκήρυξε ο πρόεδρος του δ.σ. του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κέρκυρας.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 71.999,36€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Ο χρόνος εκτέλεσης της υπηρεσίας είναι δεκαέξι (16) μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης. Ως ημερομηνία λήξης της προθεσμίας παραλαβής των προσφορών στον διαγωνισμό, ορίζεται η 10/4/2017, ημέρα Δευτέρα και Ώρα λήξης της υποβολής προσφορών ορίζεται η 11:00 π.μ.

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στα γραφεία του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ν. Κέρκυρας, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016, Μετά τη λήξη της παραλαβής προσφορών θα ξεκινήσει η διαδικασία αποσφράγισης, ενώπιον της Επιτροπής διαγωνισμού.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου