ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Έβαλαν σημάδι τον ΑΕΤΟ Κουσπάδων – αποσύρεται από το πρωτάθλημα!


Ραγδαίες οι εξελίξεις στον ΑΕΤΟ Κουσπάδων που θεωρούν ότι η σημερινή διαιτησία του Νικόπουλου και Τσιριμιάγκου ήταν ένα ακόμα θλιβερό επεισόδιο. Στο σήριαλ των καταδικαστικών διαιτησιών. Μετά την ήττα από τον ΚΕΝΤΑΡΟ Αρίλλα με 4 – 0, το απόγευμα της Κυριακής με δήλωσή τους ο Ι. Βλαχόπουλος, προπονητής και η Μαρία Γιαννούλη πρόεδρος με δήλωσή τους αποσύρουν την Ομάδα από το πρωτάθλημα. Μια απόφαση που η υλοποίησή της θα είναι ένα ακόμα πλήγμα στο ταλαιπωρημένο κερκυραϊκό ποδόσφαιρο. Ένα ακόμα καμπανάκι στην ΕΠΣΚ Κέρκυρας που αλαζονικά δηλώνει: «Εμείς θα συνεχίσουμε αταλάντευτα το έργο μας. Η διαιτησία της Κέρκυρας είναι και θα παραμείνει πολύ ψηλά». Και δεν ιδρώνει το αυτί όσων την διοικούν για τα μύρια όσα συμβαίνουν στο κερκυραϊκό ποδόσφαιρο.
 Σε δηλώσεις της η πρόεδρος του ΑΕΤΟΥ τονίζει: « Δηλώνουμε υπεύθυνα ο Ι. Βλαχόπουλος, προπονητής και η Μαρία – Σπυριδούλα Γιαννούλη ότι για την αξιοπρέπεια, την τιμή των παικτών μας και την Ιστορία της Ομάδας μας, αποσύρουμε την ομάδα από τους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήματος».
Η «βόμβα» έπεσε και όπως καταλαβαίνει κανείς τις επόμενες μέρες και, ίσως ώρες, έπονται αποκαλύψεις …
Όσο για τον αγώνα ο ΑΕΤΟΣ ξεκίνησε δυνατά είχε δοκάρι στο 10 με κεφαλιά του Τάση μετά από εκτέλεση κόρνερ και στο Α΄ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερος από τον ΑΕΤΟ. Δικαιούνταν και με το παραπάνω με τις φάσεις που δημιούργησε να πετύχει γκολ και να πάρει το προβάδισμα.
Στο Β΄ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν. Στο 50΄με τον Β. Κατσαρό έγραψαν το 0 – 1. Λίγα λεπτά αργότερ έγινε το 0 – 2 με τον Σπ. Τσουκαλά από εμφανέστατη θέση οφ σάιντ,  όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι του ΑΕΤΟΥ. Στο 58΄ο Καλούδης εκτελεί πέναλτι και μετά την απόκρουση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 0 – 3. Από εκεί και ύστερα τα πράγματα πήραν ακόμα χειρότερη τροπή. Ο ΑΕΤΟΣ μένει σε λίγα λεπτά με 9 παίκτες, αφού αποβάλλονται στο 65΄Τάσης και Σουλάνης στο 68΄, άδικα, όπως υποστηρίζουν οι γηπεδούχοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναφέρουν για κτυπήματα εκτός φάσης.. Ενδιάμεσα ο Σπ. Τσουκαλάς έχει διαμορφώσει το τελικό 0 – 4. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δυο δοκάρια μς Δ. Μουζακίτη, Αρμάντο. Με όλα αυτά, όμως,  που συνέβησαν ο αγώνας και η εξέλιξή ακόμα και το τελικό σκορ περνούν σε δεύτερη μοίρα.
Στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής Νικόπουλος γράφει ανάμεσα στα άλλα για την πρόεδρο Μαρία Γιαννούλη ότι τους εμπόδιζε να μπουν στα αποδυτήρια φωνάζοντας « μου διαλύσατε την ομάδα»
Διαιτησία: Νικόπουλος, Τσιριμιάγκος, Κουλούρη. Με τις αποφάσεις τους οι δυο πρώτοι έβαλαν «φωτιά» στον αγώνα
Οι συνθέσεις:
ΑΕΤΟΣ Κουσπάδων: (Ι. Βλαχόπουλος) Σουλάνης, Ν. Κουλούρης, Λαβράνος, Η. Πλασκασοβίτης, Σπ. Κουλούρης, Βλαχόπουλος, Τάσης, Α. Πλασκασοβίτης, Καββαδίας, Ν. Κουρτέσης, Μπάνης. Έπαιξαν και οι: Α. Λέσσης, Σπ. Κουρτέσης

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Αρίλλας: (Τ. Μουζακίτης), Β. Μουζακίτης, Κουβαράς, Αρμάντο, Λ. Μουζακίτης, Κωνστάντης, Μπαρμπότσι, Κατσαρός, Τ. Μουζακίτης, Β. Μουζακίτης (Μπίνιος), Καλούδης, Δ. Μουζακίτης. Έπαιξαν και οι: Σπ. Τσουκαλάς, Στ. Λούβρος – η ψυχή της ομάδας, κτά δήλωση Τ. Μουζακίτη- Στ. Τσουκαλάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου