ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ο ΚΡΟΝΟΣ καταγγέλλει τραμπούκικη επίθεση στον Σπύρο Μεσημέρη

ΦΩΤΟ ΑΒΚ

Ευτυχώς με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων δεν πήραν έκταση τα επεισόδια σήμερα Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο Περιβολίου στη διάρκεια
και μετά τη λήξη του αγώνα ΚΡΟΝΟΣ – ΟΛΥΜΠΟΣ 4 – 2 από ποδοσφαιριστές, παράγοντες και φιλάθλους της ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ, όπως καταγγέλλουν από το ΚΡΟΝΟ που εξέδωσε και σχετική καταγγελία.
Οι άνθρωποι του ΚΡΟΝΟΥ αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής της ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ Μπριλλάκης που ήταν μαζί με τον ποδοσφαιριστή Πανταζή και άλλους παράγοντες και φιλάθλους της ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ προκαλούσε και εξύβριζε τον ποδοσφαιριστή του ΚΡΟΝΟΥ Σπύρο Μεσημέρη από το 70΄του αγώνα που σηκώθηκε από τον πάγκο των αναπληρωματικών για ζέσταμα. Με τη λήξη του αγώνα καταγγέλλουν ότι έγινε επίθεση στον ποδοσφαιριστή και χτυπήθηκε. Ο Σπύρος Μεσημέρης μαζί με παράγοντες του ΚΡΟΝΟΥ στη συνέχεια πήγε στο ΑΤ Λευκίμμης, όπου κατέθεσε μήνυση.
Ο ΚΡΟΝΟΣ με ανακοίνωσή του καταδικάζει τέτοιες ενέργειες τονίζοντας ότι
«αμαυρώνουν το ποδόσφαιρο,   πυροδοτούν τη βία στα γήπεδα και δυναμιτίζουν τις παραδοσιακά καλές σχέσεις των δυο ομάδων και δυο γειτονικών χωριών που δεν έχουν να μοιράσουν κάτι μεταξύ τους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση - καταγγελία του ΚΡΟΝΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Το ΔΣ του ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να εκδώσει μέσα σε λίγες μέρες μια ακόμα καταγγελία. Αυτή τη φορά για τον ποδοσφαιριστή Μπριλλάκη, ο οποίος παρουσία άλλων παικτών,  παραγόντων και φιλάθλων της ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ προπηλάκισε στη διάρκεια του αγώνα ΚΡΟΝΟΣ – ΟΛΥΜΠΟΣ (Σάββατο 4/3) στο γήπεδο Περιβολίου  και χτύπησε αμέσως μετά τη λήξη τον ποδοσφαιριστή μας Σπύρο Μεσημέρη.
Από την πλευρά του ΔΣ του ΚΡΟΝΟΥ έγινε προσπάθεια να προστατεύσουμε τους ποδοσφαιριστές μας και να μην πάρουν έκταση τα επεισόδια. Καταδικάζουμε την τραμπούκικη και βάναυση συμπεριφορά του Μπριλλάκη και γενικότερα τις προκλήσεις σε βάρος του ΚΡΟΝΟΥ. Τέτοια επεισόδια δεν έχουν καμιά σχέση με τις αξίες του αθλητισμού, αμαυρώνουν το ποδόσφαιρο,   πυροδοτούν τη βία στα γήπεδα και δυναμιτίζουν τις παραδοσιακά καλές σχέσεις των δυο ομάδων και δυο γειτονικών χωριών που δεν έχουν να μοιράσουν κάτι μεταξύ τους.
Εμείς δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε τις προκλήσεις και να μιμηθούμε τραμπούκικες ενέργειες. Δε θα μείνουμε, όμως, με σταυρωμένα τα χέρια. Θα ακολουθήσουμε το δρόμο της Δικαιοσύνης και ελπίζουμε και τα αρμόδια όργανα της πολιτείας και του αθλητισμού να πάρουν θέση.

Αργυράδες, Σάββατο 4 - 3 - 2017

Για το ΔΣ του ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ Αργυράδων
Ο Πρόεδρος

Ιωάννης Καραϊσαρλής

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου