ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ήττα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ με πολλά παράπονα από τη διαιτησία


Εν αρχή ην η διαιτησία για τους ανθρώπους της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ που ακόμα φωνάζουν για τον Γιούργα που τους άφησε με 9 παίχτες στον αγωνιστικό χώρο. Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ μπήκε καλά στον αγώνα του Σαββάτου (4/3) στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι απέναντι στην αξιόμαχη και καλά στημένη από τον Μ. Ροκίδη ομάδα των Μπενιτσών. Είχε τον έλεγχο και τις ευκαιρίες στο Α΄ ημίχρονο, αλλά δεν τις αξιοποίησε.

Το Β΄ημίχρονο, όμως, έκρυβε πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ. Στο 60΄η αποβολή του προπονητή της Μάκη Κουλούρη που ήταν αυστηρή, όπως τονίζουν οι άνθρωποι της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, αλλά και μαρτυρεί ο πρότερος έντιμος βίος του προπονητή τους που δεν είχε αποβληθεί ποτέ μέχρι σήμερα στην καριέρα του. Και όσοι ξέρουν τον Μάκη παραξενεύονται. Στο 65΄αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία ο Βάρθης με τους ανθρώπους της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ να τη χαρακτηρίζουν αυστηρή. Λίγα λεπτά αργότερα πήρε την άγουσα προς τα αποδυτήρια και πάλι για διαμαρτυρία ο Κ. Μίαρης με τους Περιβολιάτες να αγανακτούν. Με τη λήξη του αγώνα αποβλήθηκε και ο Κυριζάκης για διαμαρτυρία, αφού στο 89΄ζητούσε επίμονα πέναλτι. Μέσα σε όλα αυτά στο 75΄ο Τράνακας με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 1 – 0 υπέρ των γηπεδούχων.

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ στο Α΄ ημίχρονο με τον Κυριζάκη στο 15΄έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά ο Ντάικος απόκρουσε εξαιρετικά. Είχε πολύ καλές φάσεις στο 18΄ με τον Γ. Μίαρη μέσα από την περιοχή να στέλνει τη μπάλα άουτ, αλλά και στο 25΄το καλά εκτελεσμένο φάουλ του Κ. Βάσσιου απόκρουσε ο Ντάικος.  Ο Τράνακας από την πλευρά των γηπεδούχων είχε μια καλή φάση.
Στο Β΄ ημίχρονο εκτός από τη φάση του 89΄η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ απείλησε με τον Θ. Μίαρη στο 69΄, αλλά το σουτ απέκρουσε ο Ντάικος. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική υπεροχή και απείλησαν με Παναγιωτίδη, Φραγκή και Τράνακα. Τελικό σκορ 1 – 0 που άφησε με πολλά παράπονα τους φιλοξενούμενους, ενώ για τους γηπεδούχους ήταν μια νίκη για την παραμονή στην κατηγορία.

Διατησία: Γιούργας, Γραικός, Σταμάτης
Οι συνθέσεις:
ΑΠΣ ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ (Μ. Ροκίδης) Ντάικος, Μίχος, Δελβινιώτης, Σούκερας, Καραμάνος, Γιαννιώτης, Βλαστός, Φραγκής, Δήμας, Τράνακας, Παναγιωτίδης. Έπαιξαν και οι: Γουλιαρμής, Φαρούγκιας, Λυσανδρόπουλος
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Μ. Κουλούρης) Νάος, Στ. Μίαρης, Α. Βάσσιος, Λυμπόπουλος, Κ. Μίαρης, Βάρθης, Μαράι, Κ. Βάσσιος, Γ. Μίαρης, Χαντάι, Κυριζάκης. Έπαιξαν και οι : Θ. Μίαρης, Α. Κάντας

Δηλώσεις των δυο προπονητών αργότερα.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου