ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Φωτογραφία - ζωγραφιά σε αγώνα στην ΚέρκυραΟ φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την απογείωση ενός αεροπλάνου την ώρα του αγώνα στην Κέρκυρα και το αποτέλεσμα είναι φανταστικό.
ShareTweet0 Σχόλια
Πολλοί ισχυρίζονται ότι για να τραβήξεις μία εξαιρετική φωτογραφία πρέπει να βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος τη σωστή στιγμή. Αυτό συνέβη και στον φίλο και συνάδελφο, Φοίβου Παπαγεωργίου, ο οποίο παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση Αστέρας Πετρίτη - Ρήγας Φεραίος.

Η αναμέτρηση διεξήχθη για τον δεύτερο όμιλο της Γ' Εθνικής με την ομάδα της Κέρκυρας να χρησιμοποιεί ως έδρα το γήπεδο της ΕΠΣ Κέρκυρας το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Κανόνι.

Μέχρι εδώ, όλα καλά. Το θέμα είναι ότι το γήπεδο βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το Διεθνή Αερολιμένα Κέρκυρας "Ιωάννης Καποδίστριας". Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες από το "Google Earth" η απόσταση που χωρίζει τον αγωνιστικό χώρο από τον αεροδιάδρομο είναι μικρή...


Για την ακρίβεια ελάχιστη...


Αυτό είχε ως αποτέλεσμα όταν αεροπλάνα απογειώνονται ή προσγειώνονται να φαίνεται ότι περνούν πάνω από το γήπεδο. Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο απαθανάτισε και ο φίλος-συνάδελφος Φοίβος Παπαγεωργίου το οποίο μπορείτε να δείτε ακριβώς από κάτω.


Πηγή: sport24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου